A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXXXIII)

marți, februarie 8, 2022 8:00

Copşa Mică în dictatura comunistă16 mai 2020

Da’ priviţi şi casa din plan apropiat. Este cea mai clară dovadă a înapoierii şi primitivismului în care a fost ţinută România vreme de 45 de ani, de către comuniştii criminali veniţi la putere în România pe tancurile armatei sovietice cotropitoare.

Şi câteva comentarii despre comunism, postate de mine de-a lungul timpului.

Multe şi mari sunt ciudăţeniile acestui stat ratat numit România. Una dintre ele. În Românica suntem îndemnaţi tot timpul să ne amintim de genocidul evreilor, dar de genocidul comunist nu aminteşte nimeni.

Deşi am mai spus-o, sunt nevoit să repet: toate comentariile în care regimul criminal comunist este scuzat, apărat, apreciat, comparat etc. vor fi şterse. Pe această pagină nu se aduc elogii gulagului bolşevic. Pupincurişti au comuniştilor criminali, dacă plângeţi după lagărul comunist, în care spuneţi că era bine, emigraţi dracului în Coreea de Nord. Şi dacă tot veni vorba, Facebook-ul e brand american, rezultat al libertăţii capitaliste. De aceea, pupincuriştii lui Ceaşcă, dacă n-aţi fi nişte curve nenorocite, cu fundul în două bărci, nu v-aţi face cont pe Facebook, ci aţi citi doar gazeta de perete a întreprinderii şi v-aţi delecta doar la vederea caricaturile din “Urzica”. Şi aţi circula doar cu Daciile făcute în România comuistă, după ce securiştii au furat din Republica Democrată Germană (Germania comunistă) nişte patente pe care le-au modificat în România comunistă. Să mă scuze ceilalţi cititori, da’ nu pot să mă abţin când văd câte un diliu care apără lagărul comunist.

PSD este hoitul Partidului Comunist Român, iar AUR înseamnă viermii care ies din acest hoit.

Ăştia cu lovitura se stat din decembrie 1989 şi nimic altceva? Ce-i, tovarăşi? Plângeţi după pantofarul criminal Nicolae Ceauşescu? Îi reluaţi aberaţiile de la proces? Acest criminal de Ceauşescu a venit primul cu teza loviturii de stat şi atât? La acel proces, sumar, dar cu sentinţă corectă, criminalul Ceaşcă, ce a ucis ţărani care s-au opus colectivizării, pe vremea când era responsabil cu armata în partidul bolşevic, ei bine, cizmaru’ n-a răspuns la proces de ce a înfometat un întreg popor, de ce a demolat satele, de ce îi ţinea pe români în frig şi întuneric, de ce a izolat România, de ce a terorizat acest popor cu ajutorul Securităţii, dar îi tot trăgea cu “lovitura de stat”. Băi jeguri ordinare, copiii Timişoarei care au murit în 1989 au făcut o Revoluţie, ei nu ştiau de complot, n-auziseră niciodată de Ion Iliescu. Pupincuriştii lui Nicolae Ceauşescu, n-am scăpat de comunism nu deoarece în 1989 n-a fost revoluţie, ci pentru că 99% din pupincuriştii lui Ceaşcă, ce regretă şi astăzi comunismul, l-au votat mereu şi mereu pe acest criminal de Ion Iliescu.

De ce nu avem legea lustraţiei, România fiind singura ţară din lagărul comunist (cu excepţia fostelor republici sovietice, care nu a adoptat această lege? Printre altele, şi pentru că a existat acest personaj malefic, nu suficient de nebun pentru a fi respins de Mafia TV (era prezent mai tot timpul la televiziunile puşcăriaşului Dan Voiculescu, în ultimii ani ai vieţii discutând, marele patrihoţ, despre chiloţii zăvorancei la emisiunile lui Cacatos), numitul Corneliu Vadim Tudor, cel care scria pentru Savantă următoarea poezie (iar fundul Savantei avea orgasme multiple).

Oda Elenei Ceausescu, poezie de Corneliu Vadim Tudor

Urare de iarna
Este fiica prea iubita
A acestui brav popor
De luceferi strajuita
Si de steagul Tricolor
E Elena Ceausescu
Suflet nobil si vibrant
Mama buna, om politic
Si prestigios savant
Inteleapta-i este fapta
Nazuind spre viitor
Tot cu cinste sta in dreapta
Marelui conducator.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu