A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXXXII)

marți, februarie 8, 2022 6:45
Posted in category Mass-media

Puşcăriaşul Teodosie Şpagoveanu15 mai 2020

Şpagoveanu, puşcăriaş iertat de judecători, jeg ce trebuia să înfunzi ocna după ce ai distrus zeci de hectare de vie pentru a te îmbogăţi, da’ când cereţi bani de la stat pentre ‘jde mii de biserici şi pentru salariile a ‘jde mii de popi, paraziţi care nu produc nimic în România, atunci nu mai sunteţi autonomi faţă de statul român?!

Teodosie Şpagoveanu a distrus câteva zeci de hectare de vie, încasând ilegal fonduri de la UE în valoare de 1.392.964,77 lei, bani care sunt de peste 10 ori mai mulţi decât şpaga de 120.000 lei primită de Sorina Pintea.

Intrebare: Teodosie Petrescu, arhiepiscopul Tomisului, cunoştea că viile nu sunt lucrate?

Marghiol: Da, ştia că nu sunt lucrate, el este cel care mi-a zis că noi doar trebuie să luam fonduri, nu trebuie să le şi muncim. Ei trebuia să facă lucrări trimestriale, 4-5 arături, 4-5 stropeli, dar aşa ceva nu s-a făcut niciodată acolo, au luat subvenţii fără să facă aceste lucrări. Nu au cumpărat nici un fel de îngrăşăminte. Avea un singur tractor care nu mergea, nu avea cum să are via. Din 2010 nu mai e nimic acolo. Oricum, după ce am lucrat eu câteva luni, un procent foarte mic din vie, nu a mai lucrat nimeni niciodată terenul până în prezent şi nici până să fiu angajat eu.” (https://adevarul.ro/locale/constanta/cum-si-a-schimbat-radical-declaratiile-unul-denuntatorii-Ips-teodosie-mi-a-zis-trebuie-luam-fondurile-nu-muncim-via-1_5e22adba5163ec427139767f/index.html)

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu