A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXXIX)

sâmbătă, februarie 5, 2022 6:39
Posted in category Mass-media

PSD = ciuma rosie = criminalii Romaniei11 mai 2020

Un text ceva mai vechi, din care fiecare înţelege după cum îl duce capul. În opinia mea, un lucru este clar: niciun preşedinte de ţară nu poate face minuni, dacă nu are de partea sa pătura evoluată (dar să fie şi majoritară) a societăţii. Are preşedintele Iohannis de partea sa majoritatea evoluată a românilor? Iată o întrebare la care vom afla răspunsul la viitoarele alegeri.

Pentru mulţimea ignorantă, incultă şi dezumanizată ce formează electoratul ciumei roşii, oricum nu contează unde merge România. Ăştia sunt larve care au un singur scop în viaţă: să-şi umple stomacul. Că doar aşa a spus şi Karl Marx (fondatorul doctrinei comuniste criminale): totul e materie, lăsaţi alte prostii! (n-a spus chiar aşa, dar mi-am permis să traduc liber spusele evreului).

Da’ uite că m-am lungit la povestit şi poate vreţi textul promis. Iată-l.

Dan Crăciun(https://www.facebook.com/dan.craciun.549): Alegerile Europarlamentare ar putea fi ultimele la care voi participa vreodată. Iar după parlamentare, probabil după prezidențiale, voi face toate eforturile ca să renunț la cetățenia română, indiferent că va dura 5, 7 sau 10 ani. Nu vreau să-mi mai asociez cetățenia cu un popor de lași, milogi, ignoranți, care strigă „Sus hoții” pentru 50 de lei. Nu vreau să mai scrie în documentele mele „Cetățenie – română” la fel ca a unui infractor împotriva căruia nimeni nu are nicio putere, ba mai mult, plătiți sau nu, unii îl aplaudă. Nu va fi vreo pierdere pentru voi, dar va fi un câștig pentru mine. Nu vreau să mă mai asociez ca naționalitate cu scursuri, bube, jeguri compromise. Nația asta începe să mă umple de scârbă. Nația asta se degradează pe zi ce trece scufundându-se în propria-i involuție. M-am săturat de jigodii, de oameni care au îmbătrânit degeaba, și de trădători care se vând pe te miri ce. Și după un alt timp, voi opri postările anti-GIO, și voi posta numai mizeriile lor cu reacții, și texte de genul :”Bine vă face”. Cine le acceptă și vrea să rămână aici,… Cine nu, urări ca la pescuit : Baftă și succes. Niște lichele plătite ca să strige :”Dragnea Președinte” și niște babe care spun că Dragnea pentru țară este ca o mamă care îți dă de mâncare, nu-mi pot provoca decât SCÂRBĂ.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu