A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXXXI)

duminică, februarie 6, 2022 8:50

Comunism, dictatura comunista, regimul Ceausescu14 mai 2020

Şi nu, nu-ţi dădea statul comunist corn şi lapte (ca să nu mai vorbim de 200 de euro să-ţi cumperi calculator şi alte “prostii” din astea capitaliste), ci mergeai pe ogoarele patriei flămând, murdar, obosit, prin noroaie şi ploi, precum un sclav umilit al Partidului Comunist Român.

Şi câteva comentarii postate pe Facebook.

 • Băi pupincuriştii comuniştilor criminali, trădători de neam şi ţară, ucigaşii elitelor României după 23 august 1944, chiar nu vă este ruşine, nu aveţi un miligram de bun-simţ? Aveţi rahat în creier? Aveţi răutate cât Universul de mare în inimă? Cum adică “atunci avem o ţară” şi astăzi nu avem? Ce fel de ţară aveam atunci? O ţară care te trimitea în puşcărie dacă-l înjurai pe Odios sau Savantă, o ţară din care nu puteai pleca în Occident, să-l vizitezi sau la familie, o ţară care te ţinea în întuneric, frig, înfometat, fără cele mai elementare condiţii de viaţă normală.
  Băi jeguri ordinare, astăzi avem o ţară în care ne bucărăm de libertate, acces neîngrădit la informaţii, avem produse de ultimă generaţie în magazine, avem posibilitatea să circulăm liber etc.
  Băi jigodii fără inimă, suflet şi credinţă, aţi uitat de comunismul ateu, în care erai anchetat dacă nu credeai în comunismul biruitor? Sau făceai puşcărie dacă ascultai Europa Liberă?

  V-a adus democraţia Facebook să propagaţi ideile criminale ale dictaturii comuniste?!

 • Comuniştii – criminalii care au chinuit acest popor, oprind evoluţia România spre civilizaţia şi prosperitatea Vestului.Cum dracu’ de ajung toţi pupincuriştii Odiosului pe această pagină?! Mergeţi şi trăiţi ca pe vremea Ciuruitului, jeguri nostagice: fără curent electric, fără căldură iarna, fără alimente, fără lemne de foc pentru oamenii de la ţară, fără minime condiţii de viaţă decentă.
  Cineva scrie că, cică, “eram stăpâni în ţara noastră”. Băi jigodie, cum eram stăpâni în ţara noastră dacă nu ne întreba nimeni dacă suntem de acord să facem foamea şi frigul, să stăm în întuneric, să avem pumnul în gură şi să nu ne putem spune opiniile. Nu eram deloc stăpâni în ţara noastră. Azi suntem stăpâni în ţara noastră. România regimului criminal comunist era a nomenclaturii comuniste şi a criminalilor din Securitate, slugi ale Moscovei.
 • Se pare că trebuie să repet a 7-a oară: toate comentariile în care cei cu rahat în creier vin cu texte comuniste, vehiculate de propaganda Moscovei, vor fi şterse.De ce nu muriţi gunoaie nostalgice? Aţi face un mare bine României! Ar fi şi în ţara asta o democraţie autentică, iar PSD = ciuma roşie, plus sateliţii săi, ar dispărea.
  Ceea ce n-am să înţeleg niciodată la pupincuriştii regimului criminal comunist, inclusiv la pupincuriştii Odiosului şi Savantei (trebuie luaţi la pachet, nu?), este următoarea situaţie lipsită de orice logică (oricum ăştia n-au logică, n-au cultură, n-au educaţie etc., ci doar un dezvoltat simţ criminal; dacă ar fi la putere, vă daţi seama că aş putrezi în închisoare deoarece îmi doresc să fiu un om liber): cum dracu’ se declară pupincuriştii Ciuruitului creştini din moment ce au limba în curul unui dictator ateu? Cum????????????

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu