A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXLV)

duminică, ianuarie 2, 2022 16:37
Posted in category Mass-media

Pensii speciale26 martie 2020

Domnule Preşedinte al României, domnule Prim-ministru al României, puteţi elimina pensiile speciale prin Ordonanţă de Urgenţă. Până în toamnă PSD = ciuma roşie nu mai poate depune o altă moţiune de cenzură, folosindu-se deja de una, în actuala sesiune parlamentară, care se încheie în vară, iar Constituţia României nu permite mai mult de o moţiune de cenzură pe sesiune parlamentară.

Domnule Klaus Iohannis, domnule Ludovic Orban, anulaţi prin Ordonanţe de Urgenţă toate legile criminale date de PSD = ciuma roşie, de la pensiile speciale la modificările aduse legilor justiţiei.

Domnilor parlamentari din PNL, ridicaţi-vă la înălţimea înaintaşilor iluştri, politicieni liberali de renume ai neamului românesc, şi guvernaţi pentru România, cea de azi, dar mai ales pentru cea de mâine, nu pentru o gaşcă de infractori, cum face ciuma roşie de 30 de ani.

Eliminând pensiile speciale, faceţi un act de dreptate pentru acest neam obidit şi nedreptăţit, de sute de ani, de la fanarioţii de ieri la fanarioţii de astăzi, mafioţii din PSD.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu