A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXLIV)

duminică, ianuarie 2, 2022 14:34

Votanti PSD
26 martie 2020

Un text ceva mai vechi, dar încă valabil.

PSD = ciuma roşie este un grup infracţional organizat care nu a ezitat să-şi trimită gorilele (jandarmii), în 10 august 2018, să măcelărească românii care protestau paşnic în ţara lor, care este a lor, nu a mafioţilor şi criminalilor din PSD.

Şi m-apucă aşa o stare de greaţă atunci când îi văd pe unii numind PSD partid politic (hăăă, hăăă, hăăăă). Nu, PSD = ciuma roşie nu este partid politic, ci o gaşcă de borfaşi care au avut un singur scop: să fure cât mai mult în România.

Ce a făcut PSD pentru România? Nimic bun. Ne-a ras pădurile, a împrumutat peste 100 de miliarde de euro, a distrus, prin privatizări dubioase, întreprinderile moştenite din comunism, a organizat mineriade, a încălecat justiţia, a eliberat criminalii din puşcării etc.

Moarte ciumei roşii! La puşcărie cu mafioţii din PSD!

Şi un text şi mai vechi.

Pensionari votanţi de PSD, vă place ce se întâmplă în România? Asistaţii, v-aţi luat găleata roşie cu 3 trandafiri pe ea? Cam atât valorează viaţa unui om în România condusă de mafioţi votaţi de voi! Pensionari, asistaţi, ţigani analfabeţi, cocalari proşti, piţipoance, grobieni, ţoape, colhoznici, foşti miliţieni, foşti comunişti, foşti securişti şi turnători, ştiţi voi oare că toţi banii pe care-i primiţi, din ajutoare sociale sau pensii speciale, sunt produşi prin sudoarea tinerilor pe care-i ponegriţi în tot felul? Putorile Dragnea, Ciordache, Dăncila de Tiliorman şi toată gaşca de hoţi şi mafioţi nu produc nimic, cretinilor, ci doar fură! Normal, nu fură de la voi, deoarece voi sunteţi complici la distrugerea României de către PSD! Nu vă doresc să muriţi în chinuri, deoarece mi-e frică să nu fiu blocat pe Facebook, dar vă doresc, jeguri ordinare, să aveţi parte de tot “binele” pe care-l faceţi voi României, votând PSD = ciuma roşie = mafia.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu