A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXLVIII)

luni, ianuarie 3, 2022 19:33
Posted in category Mass-media

Popi lacomi28 martie 2020

Şarlatanii, lacomii şi avarii din BOR au ajuns să trăiască din salariu de la stat (bani munciţi de alţii). Şi cum fraierii nu mai pot participa la slujbe, ca să fie jumuliţi de popi, unii membri ai BOR vor liber la Covid-19. Cam până aici, până la crimă, poate merge iubirea de arginţi a clerului ortodox.

Jegului de popă care a intentat proces pentru venirea oamenilor la Biserică ar trebui să i se facă dosar penal pentru instigare la omor. Băi jigodii ordinare din BOR, chiar nu vă este ruşine? Pentru bani aţi ucide oameni nevinovaţi?

Sursa informaţiei: https://www.g4media.ro/prima-actiune-in-instanta-impotriva-ordonantei-militare-nr-2-care-interzice-inclusiv-participarea-la-slujbele-religioase-un-reclamant-l-a-dat-in-judecata-pe-ministrul-de-interne-marcel-vela-si-cer.html

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu