A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXLVI)

luni, ianuarie 3, 2022 17:13
Posted in category Mass-media

China comunista27 martie 2020

Mediafax este un portal de ştiri de rahat, într-o ţară de pupători de moaşte, căzută ca musca-n lapte în ghiveciul pregătit de comuniştii criminali chinezi pentru Occidentul civilizat, prosper, educat.

Captura este dintr-un articol nesemnat, în care imbecilul care l-a scris cu picioarele nu are nici cea mai vagă idee ce înseamnă CORONAVIRUS şi cu ce se mănâncă această noţiune care aduce groaza în 2020.

Care este adevărul? Adevărul este că acest criminal Covid-19 a fost lansat din Laboratorul de Virologie din Wuhan, din acea jegoasă Chină comunistă.

Citiţi materialul de la link-ul de mai jos, documentat şi pertinent, nu scris după ureche cum fac rahaţii de la MEDIAFAX.

10 motive pentru a crede că Laboratorul de Virologie din Wuhan (China comunistă) a cauzat apariţia Coronavirus-ului Covid-19

https://asapteadimensiune.ro/10-motive-pentru-a-crede-ca-laboratorul-de-virologie-din-wuhan-china-comunista-a-cauzat-aparitia-coronavirus-ului-covid-19.html

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu