A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXIV)

vineri, februarie 26, 2021 7:32

Famiglia PSD29 septembrie 2018

Adevarata famiglie traditionala a ciumei rosii.

Pentru toţi cei care au votat PSD-ul, şi poate o vor mai face, dacă mafia PSD-istă nu va fi scoasă în afara legii, mesajul meu este următorul:

Să muriţi în chinuri, tradători de neam şi ţară, să vă fure tot mafia PSD-istă, să rămâneţi fără păduri, fără copii şi nepoţi, ce vor emigra din România mafioţilor PSD-işti, să rămâneţi doar cu prostia din creierele voastre de găină, minţiţi în fiecare seară de posturile penalilor, Antena 3 şi RTV, cele care au creat o realitate paralelă, cu Soros şi alte asemenea, realitate pe care o livrează tuturor jegurilor incapabile să gândească, să se informeze, să înţeleagă sensul adevăratei realităţi. Sunteţi o ciumă pentru România, pe care aţi distrus-o prin votul vostru. Scuza că sunteţi proşti şi imbecili, că aţi fost duşi de nas de politicienii mafioţi, nu ţine! Rămâne doar crima împotriva acestui popor ce merita o soartă mai bună după 1989. Muriţi jeguri ordinare, votanţi de hoţi, mafioţi, criminali, terorişti economici, într-un cuvânt PSD = Pauperizare Sărăcie Dezastru.

Vedeti mai mult aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu