A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXIII)

duminică, februarie 21, 2021 7:54
Posted in category Mass-media

PSD Dragnea25 septembrie 2018

Roxana Pencea (Declic): „Voi sta acasă la referendum (Referendumul pentru familia tradiţională – n.m.) și îl voi boicota. România mea nu e nici a urii, nici a stigmatizării și nici a corupților care ne distrag atenția. Țara pe care eu o numesc „acasă” e locul unde fiecare e liber să-și caute și să-și găsească fericirea.

De la atâta ură pe care o văd în jurul meu, mi-e frică să merg la referendum. Nu vreau să legitimez un proces care nu e nici democratic, nici uman.

Mi-e frică de oamenii de bine care, în numele credinței, se simt îndreptățiți să-i desconsidere pe cei diferiți.

Mi-e frică să văd cum umanitatea și diversitatea ei poate fi redusă în funcție de culoarea pielii, cui te închini sau pe cine iubești.

Mi-e frică să văd că oamenii au uitat că drepturile nu sunt negociabile prin referendum și nici iubirea nu se votează.

Mi-e frică să văd perdeaua groasă de fum care s-a lăsat peste problemele reale ale familiei, fie ea formată dintr-o mamă și un tată sau doar dintre o bunică și un nepot.

Mi-e frică de sărăcia care ne apasă și ne împovărează viitorul copiilor.

Mi-e frică pentru că suntem îndemnați să căutăm vinovați acolo unde nu sunt de fapt.

Mi-e frică să văd cum oamenii politici reușesc să ne învrăjbească pentru a-și ascunde incompetența și faptele de corupție.

Mi-e frică de faptul că bisericile îi învață pe copii să urască și să judece, mai degrabă decât să ajute și să ierte.

Mi-e frică să văd cum ne întoarcem unii împotriva altora din nimic.

Mi-e frică să văd acest precedent periculos prin care majoritatea își impune, fără compasiune, voința asupra întregii societăți.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu