A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXXII)

duminică, martie 7, 2021 14:55
Posted in category Mass-media

Puscariasul Dan Voiculescu si fiii17 octombrie 2018

Romania, o tara de mamaligari incapabili sa lupte pentru viitorul copiilor si nepotilor lor. Si in 1989, daca nu era grupul Iliescu, plus Gorbaciov si un Tokes mai cu testicule, Nicu Ceausescu, „Printisorul”, viola in continuare minore si busea masini fara sa raspunda in fata legii, in tara lu’ taticu’, acel cizmar cu 4 clase ce stalcea la greu limba romana si care i-a invatat pe romanasi sa fure, sa minta, sa se toarne unul pe altul la Securitate.

Romania, o tara de cacat formata din imbecili incapabili sa citeasca ceva, sa se informeze, luand de bune toate minciunile de la Mafia TV (Antena 3 si RTV).

Romania, o tara tiganizata, pentru care nu conteaza onoarea, adevarul, libertatea, demnitatea, prestigiul etc., ci numai cei 5 lei in plus oferiti, din imprumuturi, de ciuma rosie.

Romania, o tara fara testicule, care plange dupa dictatura lui Ceasca, dar se vaita de dictatura lui Dragnea. O tara de imbecili care i-o sug puscariasului Dragnea zi de zi. Inclusiv absenta la vot inseamna sex oral facut mafiotului Dragnea.

Romania, o tara depopulata din cauza prostiei si imbecilitatii majoritatii cetatenilor sai.

Votanti PSD-siti, sa muriti in chinuri, jigodii ordinare!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu