A şaptea dimensiune pe Facebook (CXXXIII)

miercuri, ianuarie 6, 2021 8:34
Posted in category PeNaLii

Traian Basescu10 iulie 2018

Pentru cine nu stie inca, „Elena Udrea a fost condamnată definitiv de magistraţii Curţii Supreme, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute” în care a fost acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu. Completul de cinci judecători a menţinut astfel pedeapsa dată de instanţa de fond.” (adevarul.ro)

Booon. Unde este astazi Elena Udrea? In Costa Rica. Evident, ciuma rosie ce guverneaza Romania, beneficiind, in Parlamentul penal, de sprijinul PNL si PMP, in cele mai multe cazuri, nu manifesta niciun interes pentru aducerea in tara a borfasilor ce au de executat niste ani de puscarie.

Acelasi Basexu ii aminteste (la misto?) lui Liviu Dragnea ca trebuie sa puna in aplicare rezultatele Referendumului din 2009, cel cu maxim 300 de parlamentari (si parlament unicameral, chestiune de care nu prea aminteste nimeni), referendum propus de insusi Marinarul, inainte ca Elena Udrea sa-i produca ejaculari precoce … la creier. Booon. De ce nu spune, insa, Basexu cum n-a facut el nimic, atunci cand era Presedintele Romaniei, pentru punerea in aplicare a rezultatelor Referendumului. Ce putea face? Simplu: la alegerile din 2012 trebuie sesizata Curtea Constitutionala (iar Presedintele Romaniei poate face asta) cu privire la faptul ca in organizarea, desfasurarea si repartitia mandatelor respectivelor alegeri parlamentare este incalcata hotararea Curtii Constitutionale care a declarat valid rezultatul acelui referendum. Apoi s-ar fi trecut la punerea in practica a acelor prevederi, cu schimbarea Constitutiei Romaniei si tot tacamul. Evident, Basescu nici macar nu a incercat sa faca asa ceva, fiind, nu-i asa, mult mai tentante piciorutele Elenei Udrea.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu