A şaptea dimensiune pe Facebook (CXXXIV)

miercuri, ianuarie 6, 2021 16:11
Posted in category Mass-media

Afis Referendum 201214 iulie 2018

Imbecila mileniului, Viorica Dancila, nu a aparut din neant. Ea este o urmasa demna a „savantei de renume mondial”, Elena Ceausescu, si a agramatilor din USL, cei care, in vara lui 2012, prin gura „liberalului” Crin Antonescu, chiulangiul-minune, atacau pentru prima data, dupa 1989, Uniunea Europeana, dupa ce vreo 10 ani (procesul de aderare a fost inceput de Emil Constantinescu) ne-am tarat in genunchi sa fim primiti in UE, noi, ultimii tigani ai Estului.

Cum macelareau USLamistii de cacat limba romana in vara lui 2012 se poate vedea in imaginea de mai sus. Oricum, USL-ul traieste si astazi, prin 60% din PNL care nu pare deranjata deloc de pensiile speciale, alegeri intr-un singur tur, neaplicarea rezultatelor Referendumului din 2009, cel cu maxim 300 de parlamentari etc.

11 iulie 2018

Viorica Dancila, cel mai imbecil prim-ministru pe care l-a avut Romania in toata istoria sa (poza nu-mi apartine, fiind luata de pe Facebook; nu-mi apartine nici greseala din text: corect „i-a numit”, gresit, dupa cum se vede, „ia numit”).

Viorica Dancila

11 iulie 2018

Franta versus Croatia

12 iulie 2018

Nationala Croatiei

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu