A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLII)

miercuri, ianuarie 4, 2023 7:53
Posted in category Mass-media

Criminal in serie1 noiembrie 2022

Unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din România, Marius Csampar a fost la mare, printr-un program al Primăriei Balotești, acolo unde locuiește.

Unul dintre cei mai sadici criminali în serie din România, a fost eliberat condiționat după 22 de ani de detenție, în 2020, deși era condamnat la 99 de ani de închisoare.

6 crime în 3 ani

Marius Csampar a comis 6 crime în perioada 1994 – 1997.

Rămas orfan la 12 ani, acesta s-a asociat cu persoane dubioase și se apucase de tâlhării, în special în zona Gării de Nord din București.

Una dintre crime a vizat un membru al găștii, care a cerut și el parte din bani, amenințând că, în caz contrar, îi va denunța.

Individul a fost atras într-un canal de termoficare, iar Csampar împreună cu o altă persoană au început să-l bată și l-au decapitat.

”L-am apucat cu mâna de cap şi cu mâna dreaptă i-am tăiat complet capul, pe care l-am aruncat în lacul IOR, iar corpul l-am ascuns într-un canal. Locul exact sau mai multe detalii le voi prezenta când voi fi dus la locul faptei”, este declarația lui Csampar, din dosarul 1109/2000 – Tribunalul Bucureşti.

O altă crimă înfirătoare a avut loc când a intrat în casă, în Balotești, peste o femeie la care stătuse în gazdă, pe care a bătut-o pentru a-i fura banii, dar i-a luat doar mâncarea.

Femeia a murit la spital. Csampar a declarat că e singura victimă de care-i pare rău, că nu a vrut s-o omoare, ci doar să-i fure banii, pentru că, atât cât a stat la ea în gazdă, l-a ajutat.

Pe listă a mai fost un om al străzii, care era în gașca de tâlhari a lui Csampar, și care și-a pus deoparte mai multe bunuri.

”M-am încălecat peste el şi l-am lovit cu una dintre cărămizi în zona capului. În timp ce loveam, mi-a scăpat cărămida din mână şi am luat o altă cărămidă, cu care am continuat să lovesc tot în cap. Am aruncat cărămida în timp ce mă ridicam de pe el, i-am mai dat câteva picioare”, a declarat Csampar în timpul anchetei.

Bărbatul a comis 6 crime, pe care le-a recunoscut și descris în detaliu.A fost condamnat la 99 de ani de închisoare și eliberat condiționat în 2020.

Marius Csampar s-a angajat la Administrația Domeniului Public din Balotești și a început să-și clădească și cariera de influencer, făcând live-uri pe Tik Tok și Youtube.

Rezerva uriaşă de prostie din Românika: acest criminal în serie are peste 22.000 de urmăritori pe YouTube.

Marius Csampar

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu