A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXCII)

sâmbătă, august 19, 2023 11:59

Regimul dictatorului comunist criminal Ceauşescu16 august 2023

Un popor care moare la propriu de foame, alimentare în care nu găsești decât conserve, ciocolată oribilă, săpunuri execrabile, agrafe, șampon și vodcă, cozi imense la ușa rarelor magazine de fructe și legume, meniuri fixe cu mâncare puțină și proastă chiar și la hotelurile „de lux”, cete de oameni asaltând străinii pentru a le cere cafea, țigări, ciocolată și săpun, mâncare alterată din cauza penelor de curent – acesta este portretul României comuniste făcut de un cuplu de turiști francezi care ne-a vizitat țara în 1987.

Aceste impresii, bătute la mașină pe o coală A4, au străbătut vremea pentru a intra în directă coliziune cu delirul național-comunist umflat în ultimii ani de propaganda „suveranistă” și vin ca un duș rece după căldările de minciuni și dezinformări vărsate minut de minut pe rețelele de socializare și la televiziunile oligarhilor.

Hârtia – un veritabil document extrem de prețios tocmai pentru că vine să arate cum se vedea de fapt România prin ochii străinilor în comunism – a fost obținută de Bogdan Călinescu, directorul IREF (Institut de Recherches Economiques et Fiscales).

Sursa informaţiilor: Ziariştii.

Citeşte şi articolele:

Magazin alimentar în regimul dictatorului comunist criminal Ceauşescu

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu