A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLXXXIX)

duminică, august 6, 2023 11:30
Posted in category Mass-media

Trump puscarias4 august 2023

M-am întrebat de multe ori de ce Statele Unite, un model de democraţie autentică, n-a luat niciodată atitudine, în perioada 2017-2019, atunci când puşcăriaşul Dragnea şi clica sa de borfaşi transformau România în colhozul criminalului de război Putin, adică într-un teritoriu unde nu conta c-ai furat (mult) sau nu, important era să fii în gaşca potrivită (gaşca lui Dragnea, a PSD-ului în general; aşa cum, în Rusia înapoiată şi medievală, marii corupţi sunt toţi membrii clanului psihopatului criminal Putin).

Răspunsul la întrebarea de mai sus este unul singur: preşedintele SUA era amicul criminalului Putin, numitul Donald Trump.

George Colgiu: „Trump și-a înmormântat prima soție, Ivana, pe terenul lui privat de golf din New Jersey. Acum terenul de golf este considerat cimitir și nu mai plătește taxe și impozite, cimitirele fiind exceptate.
Omu’ nu este pe craca lui, e diliu pe bune.”

31 iulie 2023

Mândri că suntem români, da’ mai bine votăm UDMR-ul!

Şi un text ceva mai vechi (din 2021).

UDMR = penisul PSD

Penisul este organul folosit la regulat sau la supt. UDMR vrea să reguleze România şi să sugă bani publici (bani munciţi de “fraierii” de români).

E adevărat, cei care n-au ieşit la vot, lăsând coaliţia (PNL, USR) la cheremul penisului PSD, adică la cheremul UDMR-ului, merită regulaţi de UDMR şi merită furaţi de mafioţii din PSD şi UDMR.

UDMR, voturi

26 iulie 2023

Cristi Berea (pe Twitter): „Ai băgat piața de asigurări în faliment? PSD și PNL te recompensează cu 16.000 de euro pe lună. Atât primește Nicu Marcu, președintele ASF, după ce și-a mărit salariul cu 30%. Așa arată jaful din bani publici.”

Nicu Marcu, presedintele ASF

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu