A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXCVI)

duminică, noiembrie 12, 2023 9:23
Posted in category Mass-media

Al Pacino şi iubita sa7 noiembrie 2023

Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, şi-a impresionat fanii atunci când s-a aflat – în luna iunie a acestui an- că a devenit tatăl unui fiu, procreat cu iubita sa de 29 de ani, Noor Alfallah.”

Se poate şi la 83 de ani. Dacă te numeşti Al Pacino. Un actor uriaş.

Numele său complet este Alfredo James Pacino, născut la New York, pe 25 aprilie 1940.

Al Pacino nu a fost niciodată căsătorit, adică nu şi-a întemeiat o „familie tradiţională”, despre care fac atâta tam-tam rusofilii procreaţi de mama Lenin şi tata Stalin.

Al Pacino mai are alţi trei copii, dintre care doi sunt gemeni, din alte relaţii (ne)tradiţionale.

Gândindu-mă la Al Pacino, automat îmi revin în memorie câteva capodopere cinematografice în care a jucat acest mare actor, dintre care aş aminti:

The Godfather (Naşul), 1972, unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile. Media notelor: pe IMDB, 9.2; pe cinemagia.ro, 9.3 (probabil cele mai mari medii obţinute în urma notelor publicului de un film). Filmul a obţint 3 premii Oscar (pentru cel mai bun regizor, cel mai bun actor în rol principal – Marlon Brando – şi cel mai bun scenariu adaptat). A mai obţinut 6 nominalizări Oscar, dintre care una este a lui Al Pacino, pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Heat (Obsesia), 1995, unul dintre cele mai bune filme de acţiune (dramă, thriller) din toate timpurile. Media notelor: pe IMDB, 8.3; pe cinemagia.ro, 8.6. Aici Al Pacino este în rolul principal, alături de un alt actor uriaş, Robert De Niro.

The Devil’s Advocate (Pact cu diavolul), 1997, film în care Al Pacino are rolul principal alături de alt mare actor, Keanu Reeves.

Dacă tot a venit vorba de tătici.

Tătici

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu