A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXLVIII)

duminică, septembrie 25, 2022 13:20
Posted in category Mass-media

Lucian Bode, Christian Ciocan10 iulie 2021

Şobolanul ăsta de Christian Ciocan, care ar fi trebuit să fie un exemplu de comportament pentru oamenii obişnuiţi, dat fiind faptul că era director de Politici Publice al ministerului de Interne, a comis nu mai puţin de 7 (şapte) infracţiuni, printre care intrarea pe o stradă cu acces interzis, la volanul unei maşini cu ITP-ul expirat şi fără a avea asigurare. Şi ne mai mirăm că un cocalar în trafic face ce vrea muşchiul său, doar se ştie că “unde sunt muşchi, nu prea sunt urme de creier”.

Iar şobolanul de Christian Ciocan rămâne ofiţer de poliţie. Unde? În ţara aia în care, dacă suni la 112, te numeşti Alexandra, ai viaţa înainte, nu te salvează nimeni, nici măcar prietenii interlopilor, poliţiştii din sudul (Fanarul) României.

Revenind la alt şobolan, Lucian Bode:

Demisia, jigodie!!! Se aude, Orban?!

Şi două comentarii postate de acelaşi Dumitru Căruntu, administratorul site-ului şi al paginii de Facebook „A şaptea dimensiune”.

Lucian Bode – garantul prezenţei mafioţilor plantaţi de borfaşul Liviu Dragnea în ministerul de Interne!

Avem o ţară frumoasă! Păcat că-i populată!
Pănă la urmă, poliţiştii şi politicienii provin din rândul “boborului”. Un “bobor” care crede şi astăzi că, nu-i aşa, crimele comunismului au fost justificate sau sunt trecute sub tăcere, “boborul” amintindu-şi cum primeai acea “cutie de chibrituri” de la stat, în care făceai foamea, stăteai în întuneric, în frig şi riscai să fii turnat la Securitate dacă vorbeai prea mult, la un pahar de vin, cu vecinul de scară.
La fel e şi cu violul. “Boborul”, în înţelepciunea sa, crede şi astăzi că femeia este o “jucărie” a bărbatului, c-aşa a realizat el, “boborul”, când se masturba noaptea în întunericul dictaturii comuniste, acolo unde sexul era un subiect tabu, iar rezultatul a fost uluitor: România comunistă avea cei mai mulţi copii bolnavi de SIDA din Europa.
Ca să resetezi o ţară, trebuie resetat poporul. Iar “boborul” nu vrea, nu poate, nu este ajutat, n-are chef să iasă din întunericul în care zace de vreo 2 milenii. Ce să-i faci, asta e.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu