A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXLVI)

sâmbătă, septembrie 24, 2022 13:43
Posted in category PeNaLii

Ludovic Orban, biserica4 iulie 2021

Ludovic Orban a fost la dezalcoolizare!

Ludovic Orban este fiu de ofiţer de Securitate (tatăl lui Orban a fost căpitan în organizaţia criminală care i-a terorizat pe români 45 de ani, în timpul comunismului).

Ludovic Orban a fost ministru în guvernul unei mari jigodii de după 1989, Călin Popescu Tăriceanu, perioadă în care a făcut praf maşinile de serviciu ale Ministerului Transportului, iar şpăgile nu l-au ocolit niciodată.

Ludovic Orban l-a pus ministru al Justiţiei pe numitul Cătălin Predoiu, omul mafiei Uslamiste.

Ludovic Orban l-a impus ministru de Interne pe omul de paie al mafioţilor plantaţi de Dragnea în Ministerul de Interne, Lucian Bode.

Ludovic Orban, în calitate de prim-ministru şi, astăzi, în calitate de lider al celui mai important partid de guvernământ n-a mişcat un deget pentru a îndrepta ce a stricat PSD = ciuma roşie în această ţară.

Ludovic Orban este personajul horror al prezentului. Câtă vrem acest individ deţine pârghiile puterii, România nu va ieşi din mocirla în care a fost băgată de gaşca infractorului Liviu Dragnea.

PNL, PSD = aceeaşi mizerie!

6 iulie 2021

Iuliu Maniu, ucis de comunisti

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu