A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXLVII)

duminică, septembrie 25, 2022 7:57
Posted in category Mass-media

Mirel Radoi7 iulie 2021

Nu, nu echipe din campionatul judeţean de fotbal, ci echipa naţională a României. Păi, fără şcoală, cum naiba să ai orizont, tactică, strategie, rezultate. Oricum, acest Mirel Rădoi este din acelaşi trib de analfabeţi mafioţi cu Becali (tot clanul), Borcea etc., toţi aceştia trecând prin puşcărie, deoarece au furat banii copiilor care meritau în această ţară condiţii decente de antrenament, în centre de copii şi juniori, pe care România nu le are, dar are în schimb milionari din fotbal.

În final, o întâmplare reală despre membrii galeriilor de fotbal, tot cu 2 neuroni ca şi Rădoi. La un meci România – Ungaria, un spectator a nimerit între galeriile celor două ţări. La un moment dat, spectatorul nostru a strigat “Hai România!”, dar în limba maghiară. Ce s-a întâmplat? Păi, a fost înjurat de ambele galerii: românii l-au înjurat pentru cum spunea, ungurii pentru ce spunea!

În rest, rămâne cum am stabilit: după 30 de ani în care nu s-a investit mai nimic în centre de copii şi juniori, vom ajunge la Mondiale şi Europene când o lua Rădoi Bacalaureatul.

9 iulie 2021

Revolutia

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu