A şaptea dimensiune pe Facebook (DIV)

miercuri, martie 9, 2022 7:48
Posted in category Mass-media

Reciclare deseuri6 iulie 2020

Aşa arată o ţară civilizată! Lituania a fos zdrobită de cizma sovietică şi a fost parte a Imperiului Răului, URSS. Cu toate acestea, este mult, mult peste Românica în ce privesţe civilizaţia.

Din păcate, în ţara “geto-dacilor liberi” (hăăă, hăăă, hăăăă), reciclarea nu interesează pe nimeni. Suntem înconjuraţi de munţi de gunoaie.

Votantul PSD = Ciuma roşie = Mafia aruncă plasticul pe oriunde, deşi acesta dispare în mod natural, după ce poluează la greu mediul, într-o sută de ani. Adică barbarul imbecil care aruncă sticla de plastic într-un râu, de exemplu, distruge pentru un secol acel mediu natural.

În ani am acumulat diverse componente ale computerului (surse de alimentare, hard disk-uri etc), plus accesorii precum tastaturi, monitoare, imprimante etc. care-mi ocupă o cameră. Ce să fac cu ele?! Nu le arunc pe oriunde deoarece nu vreau să poluez mediul. Cum le-aş putea recicla într-o ţară reciclarea nu interesează pe nimeni. Mafioţii din politică sunt interesaţi doar să fure, nu să ridice nivelul de civilizaţie din România.

La fel, am cauciucuri uzate de la maşină. Nu le pot recicla nicăieri. Asta-i România! Ţara asistaţilor, ţara şobolanilor roşii, care este la sute de ani distanţă, in timp, de lumea civilizată!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu