A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXII)

luni, octombrie 19, 2020 8:21
Posted in category Mass-media

Vrem spitale nu catedrale17 aprilie 2018

Din pacate, nicio autoritate centrala sau locala de dupa 1989 nu s-a impotrivit cererilor absurde de bani publici (adica de bani produsi cu multa munca de romani) formulate de caracatita BOR (Biserica Ortodoxa Romana) sau alte caracatite mai mici, din ceea ce se numeste Religie, adica o pacoste aducatoare de saracie, inapoiere, tribalism, moarte, coruptie, spalari de creiere etc.

Sutanistilor, sunteti vinovati de moartea romanilor inocenti, in spitale cu viermi si pe drumuri de rahat, deoarece banii pentru spitale si sosele au intrat in buzunarele voastre! Si mai spuneti ca sunteti crestini si va iubiti aproapele! Cum il iubiti, ticalosilor? Lasand acest popor in stadiu tribal? Indemnandu-l sa voteze corupti, puscariasi si mafioti, pentru a va fi voua bine?

15 aprilie 2018

“Islamul, această învăţătură despre Dumnezeul unor beduini imorali, este un cadavru în descompunere care otrăveşte viaţa noastră.” (Mustafa Kemal Ataturk, întemeietorul Turciei moderne)

Islam

15 aprilie 2018

Laura Georgescu

15 aprilie 2018

Puiu Hasotti

15 aprilie 2018

Crin Antonescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu