A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXI)

sâmbătă, octombrie 17, 2020 7:00
Posted in category Mass-media

Nifon Mihaita11 aprilie 2018

Romania de astazi, neocomunista, tiganizata si dominata de mafie, este corupta deoarece e majoritar ortodoxa sau e majoritar ortodoxa deoarece este corupta? Si ar mai fi o intrebare: cand popii mafioti si spagari de astazi isi vor cere scuze pentru ca i-au turnat pe romani la Securitate inainte de 1989? Parca a cere iertare e o virtute crestina! Plecand de la premisa, falsa, ca popii sunt crestini.

13 aprilie 2018

Academia Romana are un presedinte in ton cu vremurile rosii pe care le traim. Ciuma rosie este peste tot! Pacat, pacat de sangele varsat in 1989!

Ioan Aurel Pop

14 aprilie 2018

Siria

11 aprilie 2018

TRADITIE..ISTORIE…FOTBALUL NOSTRU…DINAINTE DE A FI FURAT DE CIOBANI PARNAIASI, FOSTI SECURISTI SI ALTE JEGURI DE „FINANTATORI”. (via Iulian Vasile)

Steaua - Rapid

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu