A şaptea dimensiune pe Facebook (LXIX)

luni, octombrie 12, 2020 8:20

PSD = ciuma rosie10 aprilie 2018

Un text ceva mai vechi, dar, din pacate, inca actual.

România, o țară de mămăligari pe care-i doare-n cot de suferințele conaționalilor

Se spune că cine nu-și cunoaște istoria este condamnat să o repete. Ce credeți că aud azi la școala unde lucrez, într-o instituție ce se vrea o lumină pentru cei din întunericul PSD-ist? Un atac virulent la adresa americanilor și limbi catifelate în fundul rușilor criminali. Lasând la o parte caracterul de colhoz al celor care continuă tradiția bolșevică de îndobitocire a maselor, cred că (de)formatorii de generații PSD-iste care vor să mănânce liniștiți mămăligă, durându-i în cot de suferințele altora, nu au habar de istoria acestei țări. Chiar credeți că la țară, într-un mediu strain de orice idee culturală, interesează pe cineva suferințele străbunilor nostri? Evident că NU.

Pentru țiganizatul și bolșevizatul popor român nu există adevăr istoric, criminali și victime. Pentru țoapele și țopârlanii care populează majoritar satul românesc totul se rezumă la cum o duc ei. Nimic altceva nu contează. Ce reprezintă 1 Decembrie? Ceva pe acolo. Păi, ne amintim parcă ceva de o Unire, așa ne-au învățat comuniștii, bolșevici care, evident, nu aminteau de Basarabia pentru a nu-și supăra stăpânii de la Moscova.

Nici nu știți ce puțin important, ca să nu spun deloc important, este, pentru majoritatea de aici, istoria recentă a României, cu crimele și dezumnizarea bolșevicilor. Numai în școli câți pupincuriști are mitomanul Ponta, indivizi pentru care plagiatul, minciuna, statul de drept, libertatea, democrația sunt prostii inventate de americani. Idioți care te-ar trimite oricând la pușcărie dacă ar avea ocazia. Nenorociți care vorbesc toată ziua la telefonul mobil, au tablete și alte asemenea, dar nu realizează că accesul la informații este posibil doar într-o lume liberă, creată de cei care și-au dat viața în decembrie 1989. Pentru cine? Pentru niște lepre care și azi au limba adânc înfiptă în fundul unui dictator ce a suprimat totul.

România va fi PSD-istă și următorii 50 de ani, prin generațiile îndobitocite de minciună, de aceeași educație comunistă, în care nu există decât ura față de democrație, UE, adevăr, libertate. Gradul de îndobitocire a acestui popor este arătat de un rezultat simplu: PSD – 40% din voturi (parcă așa arăta un sondaj zilele trecute). Iar PSD este finanțat de Moscova. Deșteaptă-te române și culcă-te la loc. Sclav te-ai născut, sclav la ruși vei muri.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu