A şaptea dimensiune pe Facebook (LXX)

miercuri, octombrie 14, 2020 7:50
Posted in category Mass-media

Pensii11 aprilie 2018

Pensionari votanti de ciuma rosie (minim 80% dintre cei prezenti la vot), stiti voi oare ca o treime din banii de pensii provin din imprumuturi externe?

Nenorocitilor, care ati votat mafia PSD-ista, ce a stopat toate investitiile in Romania, stiti voi oare ca, peste 10 – 15 ani, pensionarilor de atunci nu va mai avea cine sa le plateasca pensia?

Gunoaie asistate social, nu-i asa ca va doare-n cur, cand votati PSD, de viitorul unui profesor sau medic ce va ramane fara pensie? Lasi suntem noi care mai credem ca, pe cale pasnica, mafiotii vor tine cont de viitorul nostru in aceasta tara!

Iata cateva date extrem de relevante pentru dezastrul in care ne-a adus ciuma rosie.

Numărul mediu al pensionarilor, în cursul anului 2017, a fost de 5,22 milioane de persoane (daca astia ies din nou la vot si voteaza ciuma rosie, iar cei tineri se masturbeaza privind la Antena pornografica 2, vom primi pensii peste 10 – 15 ani numai daca emigram in Germania si cotizam acolo la fondul de pensii).

In judeţul Teleorman, judetul mafiotului Dragnea, 10 salariați tin in spate 17 pensionari.

Desi sistemul de pensii este in colaps, ciuma rosie continua sa dea legi prin care politistii ies la pensie la 40 de ani, la fel cei din armata, justitie etc. Bai jeguri ordinare, daca esti rupt in cur ca tara, nu tii milioane de trantori sa pape bani de la stat, iar statul sa imprumute miliarde pentru a acoperi golul si ce mai fura mafiotii din politica.

Se continua extinderea sectorului bugetar, adica se papa mai multi bani, in timp ce sectorul privat, cel care produce banii, este tot mai lovit de ciuma rosie.

Astia care votati ciuma rosie sa nu uitati un lucru: tiganii si mafiotii ce compun ciuma rosie vor face din copiii si nepotii vostrii apatrizi, oameni fara tara, fara speranta si fara pensie!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “A şaptea dimensiune pe Facebook (LXX)”

  1. Nicolas says:

    octombrie 15th, 2020 at 12:38

    Bravo asa trebuie spuse lucrurile pe nume, o realitate care PSD a orbit aceasta categorie a societati, deveniti o turma de oi.

Adauga un comentariu