A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXIV)

vineri, octombrie 23, 2020 6:56
Posted in category Mass-media

REZIST20 mai 2018

Am fost blocat 30 de zile pentru o postare ceva mai de demult, în care recomandam PSD-iştilor să fie domni, nu nişte jeguri ordinare, şi să facă ceea ce fac politicienii japonezi prinşi la furat. Evident, postacii ciumei roşii, plătiţi sau nu, s-au pus pe reclamat postarea şi, într-o frumoasă după-amiază de aprilie, m-am trezit blocat 30 de zile. Se pare că le stau precum un nod în gât ciumaţilor roşii, din moment ce, ori de câte ori au prilejul, încearcă metoda pumnului în gură, metodă brevetată de cele două sisteme criminale surori: comunismul şi nazismul.

Chiar dacă risc să-mi şteargă contul – cam asta ar fi următoarea sancţiune din partea Facebook-ului -, îmi voi face treaba până la capăt. Deoarece am crezut, cred şi voi crede mereu că victoria este opţională, dar lupta este obligatorie. Aşadar, prieteni, bine v-am regăsit! “A şaptea dimensiune” (pagina de Facebook) va fi şi în continuare locul unde crimele, hoţiile, minciunile şi tot arsenalul ciumei roşii vor fi prezentate aşa cum merită: drept acţiuni criminale îndreptate împotriva românilor cinstiţi, a celor care-şi doresc un viitor mai bun pentru copiii şi urmaşii lor.

Şi încă ceva: Preşedintele României din mai 2018 este cel pe care l-am aşteptat şi l-am dorit din momentul în care i-am acordat votul. Iar acest Preşedinte va avea aici un sprijin necondiţionat. Chiar dacă au mai fost şi câteva articole critice la adresa domniei sale, din acest moment, pe această pagină, vom arăta că suntem alături de acţinile benefice ale domnului Klaus Iohannis. Cei care vor să-l critice trebuie să ştie că nu pe această pagină o pot face.

Şi ar mai fi ceva: cea mai mare dezamăgire din ultimele săptămâni mi-a produs-o jegul de Băsescu. Să spui tu, canalie ordinară, că ceea ce face Ludovic Orban (care, în sfârşit, face ceva), adică acţiunea penală împotriva cuplului odios Dragnea-Dăncilă, este o greşeală şi să-l etichetezi pe Orban în fel şi chip, dovedeşte, Băsexule, că nu mai ai nici doi neuroni sănătoşi. Ruşine Băsescule, aliat al ciumei roşii! Ai eşuat în troaca mafioţilor, comandante! Eşti un rebut, moral mai ales! La viitoarele alegeri, PMP-ul lu’ matale nu va obţine nici 1%. Te vei regăsi la rubrica “Şi alţii”.

Joc ciuma roşie! Jos borfaşul puşcăriaş şi dictator Liviu Dragnea!

19 aprilie 2019

O alta „realizare” a ciumei rosii.

Moartea in spital

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu