A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXIII)

miercuri, octombrie 21, 2020 7:24
Posted in category Mass-media

Alexandru Ioan Cuza18 aprilie 2018

Alexandru Ioan Cuza, primul personaj istoric ce a incercat scoaterea Romaniei din pestera. Dupa cum arunca unii azi gunoaie pe oriunde, se pare ca reusita scoaterii din pestera este partiala. Si inca ceva: Cuza a fost mason. Informatie ultila pentru imbecilii care ataca masonii. Bai cretinilor, daca nu erau masonii sa aduca societatea de consum, le faceati si azi sex oral boierilor si clericilor bisericii. Asa sunteti liberi. Evident, liberi sa va aratati cretinismul si pe Facebook.

18 aprilie 2018

N-am sa inteleg niciodata ce fel de popor crestin formeaza romanii, cel putin o parte dintre ei, din moment ce au si astazi limba in fundul unui dictator ateu, Nicolae Ceausescu, ce a demolat biserici, unele dintre ele monumente istorice.

Religie

19 aprilie 2018

Puscariasul Liviu Dragnea nu este primul care vine cu gogosi pentru idiotii fara scoala, fara educatie, fara morala, fara nimic sfant si obtine voturi de la acestia. In 2012, tiganusul, puscarias si el, Dan Diaconescu intra in Parlament cu ceea ce se vede in imaginea de mai jos. Adica rahat cu mot. Iata cateva exemple.

Anularea tuturor taxelor și impozitelor actuale (salariile bugetarilor, pensiile, funcționarea spitalelor, a școlilor va fi finanțată de marțienii verzi).

Interzicerea taxei pentru radio-TV (radioul și televiziunea publică își vor acoperi cheltuielile de la țiganii maneliști invitați zi de zi în emisiuni)

Dacă plâng românașii după un cizmar analfabet ateu, care le-a luat tot, de la curentul electric la căldura din apartamente, trebuie să realizăm că România este încă în faza tribală a existenței sale. Alexandru Ioan Cuza nu a început scoaterea României din Evul Mediu întunecat, ci doar a încercat. După cum arată societatea de azi, se pare că nu prea a reușit. Nu suntem nici la degetul cel mic al ucrainienilor. Citeam comentariul unui rusnac din Basarabia, cel care spunea “Mi-e rușine să spun care sunt vecinii țării mele, fiindcă trebuie să amintesc de România”. Nu credeți că avea dreptate pe undeva?

Program Dan Diaconescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu