A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXVI)

luni, octombrie 26, 2020 9:25

PSD = ciuma rosie22 mai 2018

Ciumatii rosii, majoritatea analfabeti cu creierele spalate de Mafia TV, vin cu texte bolsevice de genul „esti impotriva boborului daca spui ceva de mafiotii rosii”.

Bai jeguri ordinare, poporul meu este ala cu #REZIST. Din acest popor al meu fac parte cei 15 milioane de romani care nu au votat ciuma rosie.

Poporul meu inseamna milioanele de romani alungati din tara de politicienii corupti, de mafiotii si criminalii care au guvernat si guverneaza Romania.

Puscariasul Dragnea, analfabeta Dancila, criminalul Ilici Iliescu – pentru a enumera doar cativa gropari ai Romaniei – nu fac parte din poporul meu. Sunt dusmanii copiilor si urmasilor mei, cei care vor avea o viata grea in Romania din cauza acestor ticalosi.

Poporul meu inseamna oamenii cinstiti, nu mafiotii care au furat zeci sau sute de milioane de euro.

„Tara e norodul, nu tagma jefuitorilor”, spunea Tudor Vladimirescu.

Jeguri care aveti limba in fundul puscariasului Dragnea, Romania nu inseamna Dragnea, Dancila si 3 milioane de imbecili care si-au vandut votul pe o sticla de ulei.

Romania mea, Romania pentru care merita sa mori, este cea din strada. Pentru Dragnea nu mi-as da viata, decat daca as muri cu el de gat.

#REZIST, deci exist! Mai bine golan, decat comunist! Mai bine #REZIST, decat PSD-ist!

24 mai 2018

Ciuma rosie nu are bani pentru constructia de autostrazi si spitale, dar are bani pentru pensiile speciale ale parlamentarilor si pentru borfasii din puscarii. Ceea ce, pana la urma, este logic la gruparea infractionala cu acronimul PSD.

Tudorel Toader

22 mai 2018

„Raiul” comunist: infometarea oamenilor in Romania comunista era o dureroasa realitate.

Comunism

25 mai 2018

„Raiul” comunist: in macelarii gaseai doar oase. Si nici acelea intotdeauna.

Comunism

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu