A şaptea dimensiune pe Facebook (XIX)

vineri, iulie 31, 2020 7:52
Posted in category Mass-media

Ecaterina Andronescu18 ianuarie 2018

Va reveni in fruntea Ministerului Educatiei, Ecaterina Andronescu, cel mai mare blestem pentru invatamantul romanesc

Ecaterina Andonescu a fost cel mai mare blestem pentru învățământul românesc. Țoapa PeSeDistă a facut numai rău învățământului, promovând măsuri de natură să prejudicieze grav calitatea actului educațional. De la încercarea de impunere a admiterii în facultăți fără a promova examenul de Bacalaureat, prin aceasta urmărindu-se perpetuarea mafiei diplomelor false și a fărădelegilor din unitățile de învățământ superior private, adică acele focare de incultură și prostie, dacă-i vorba de studenți, plus hoție și mafie, dacă-i vorba de cei care conduc astfel de universități particulare, și până la legea aberantă de intrare în liceu cu orice notă obținută la Evaluarea Națională, în acest fel umplându-se liceele din România cu analfabeți, concomitent cu desfiintarea scolilor de arte si meserii, Ecaterina Andronescu (Abramburica) a distrus învățământul din această țară. În loc să fie judecată și condamnată în dosarele de corupție în care apare, mai precis în dosarul Microsoft, acest jeg PSD-ist este promovat.

19 ianuarie 2018

Averea declarata a mafiotului Sebastian Ghita la 12.06.2014: sute de milioane de euro

Cât de bogat este Sebastian Ghiță? Păi, partea vizibilă o găsim în declaratia de avere, iar partea invizibilă (mult mai importantă) o știe, probabil, DNA-ul ce-l anchetează pe Sebastian Ghita pentru furt din banii tarii.

3 terenuri în Ploiești însumând aproximativ 1300 m2. Dacă m2 în Ploiești are un anume preț, se poate calcula ușor câți bani (mulți) fac aceste terenuri.

Casă de locuit în Ploiești, 1211 m2, adică suficient să-ți întorci limuzina în ea.

Ceasuri de 900 de mii de euro (or fi cu aur).

Bijuterii de 3.100.000 euro. Nu merită să fii în PSD?

Obiecte de artă de 13.000.000 euro. Dom’le, ce colecționari sunt PSD-iștii ăștia. Fură tot, iar după aceea acuză “mafia lui Basescu” de distrugerea României.

5.500.000 dolari la Raiffeisen Bank, câștigați sigur în timpul “dictaturii Băsescu”.

18.000.000 euro la USB Elveția. Adică, nu ne ținem banii importanti la bancile românești, pentru a nu fi confiscați. În Elveția e mai sigur.

100.000 euro la RBS Bank (nu prea am auzit de această bancă; o fi prin Cipru?)

90.300.000 euro (atenție, peste 90 de milioane de euro) împrumut acordat lui Iacobescu Alexandru, director general Romania TV, anchetat de DNA pentru spălare de bani
4.000.000 USD acordați cu împrumut aceluiași personaj Iacobescu Alexandru.

Salariul anual al lui Sebastian Ghița pentru că nu ajunge niciodată la lucrările Camerei Deputaților: 58.980 lei (adică aproximativ 590 milioane de lei vechi). Prin comparație, salariul annual al unui profesor debutant este de 10.000 lei, de peste 5 ori mai mic, iar profesorul chiar muncește pentru acești bani foarte puțini. Asta-i democrația inventată în România de criminalul Ilici “KGB” Iliescu și camarila sa: Victor Ponta, Sebastian Ghiță și compania.

Dar și soția miliardarului Ghiță este angajată (pentru banii de buzunar). Probabil, se duce la muncă la fel ca Ghiță la parlament. Ei bine, doamna Ghiță Mădălina “produce” anual 18.680 lei (peste 186 milioane lei vechi).

Sebastian Ghita

20 ianuarie 2018

Romania in care merita sa traiesti si pentru care merita sa mori merge astazi, 20 ianuarie 2018, in Piata Universitatii, la ora 18:00. REZIST si toti romanii care vor un viitor mai bun pentru copiii lor pot scrie o pagina de istorie. Mi-as dori ca nepotii mei sa invete la scoala, la cursul de istorie: „In 20 ianuarie 2018, sistemul politic mafiot din Romania a fost inlaturat, iar din acel moment a inceput reconstructia tarii, morala si materiala, iar astazi (prin 2040), dragi copii, avem tara aceasta frumoasa, de care suntem mandri, vizitata anual de zeci de milioane de oameni, Romania fiind o voce respectata in Europa si in lume, un model de tara civilizata, democrata si prospera. Dar toate acestea, dragi copii, au fost posibile deoarece a existat un 20 ianuarie 2018.”

REZIST

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu