A şaptea dimensiune pe Facebook (XXVII)

miercuri, iulie 29, 2020 13:37
Posted in category Mass-media

REZIST17 ianuarie 2018

Orice moment de cumpana aduce dezbinarea intre oamenii cinstiti ai acestei tari, spre bucuria totala a mafiotilor din politica. Indiferent cat de tare suntem dezamagiti de Iohannis, nu trebuie amestecate lucrurile. Ar trebui sa fie axiome urmatoarele:

  1. REZIST nu este proprietatea lui Iohannis, chiar daca unii cu sigla REZIST il sustin in continuare pe Klaus Iohannis.
  2. Inamicul public numarul 1 ramane gasca de infractori cu acronimul PSD, nu Iohannis.
  3. REZIST va scrie istorie doar daca cei care cred in aceasta miscare raman uniti.
  4. Pe 20 ianuarie 2018 trebuie eliminata ciuma rosie, nu trebuie venit cu alte dezbinari, de genul „Jos Iohannis!”.
  5. Raul fundamental al Romaniei nu este Iohannis, ci cuibul de hoti si mafioti din jurul puscariasului Liviu Dragnea.
  6. Daca Strada este dezbinata, Ciuma Rosie ne va termina pe toti.

17 ianuarie 2018

National-socialistii urau capitalismul (Hitler a scris ca e o “inventie jidaneasca”). Numele complet al partidului nazist era: Partidul National Socialist al Muncitorilor din Germania.

Cine este azi si nationalist si socialist si uraste capitalismul? PSD-ul neocomunist si pupincursitii lui Ceasca.

Serban Nicolae

17 ianuarie 2018

Am votat-o in turul I al prezidentialelor din 2014 pe Monica Macovei, iar in turul al doilea, unde nu era alta varianta, pe Iohannis. Am votat in 2016, PMP-ul si voi vota, daca ajung cu bine USR-ul. Singurele forte capabile sa schimbe Romania sunt REZIST si USR. Restul reprezinta trecutul urat, al ultimilor 28 de ani de hotie si distrugere. Din pacate, Iohannis nu pare dispus sa lupte cu ciuma rosie. Este USLamistul ce prefera sa fie absent, sa fie doar un decor inutil, dar costisitor, intr-o tara dominata de mafie. Imi pare rau s-o spun, dar cei 3 ani de mandat Iohannis au insemnat un asalt continuu al ciumei rosii asupra democratiei romanesti. Pe acest Iohannis pare sa nu-l intereseze nimic. Daca mafia PSD-ista il numeste peste 6 luni pe ultimul criminal din Romanica premier, Iohannis il accepta. Rusine, domnule Iohannis, romanii au stat la cozi si in frig sperand ca vor avea un presedinte activ care le va apara interesul. Iohannis nu apara pe nimeni. Periodic, mai iese cu o lozinca, la care ciumatii rosii se tavalesc pe jos de ras.

Cristian Ghinea: Președintele Johannis a avut o șansă. A ratat.

Comunicat de Presă al Biroului Național al USR:

Biroul Național al Uniunii Salvați România consideră că propunerea din partea coaliției PSD-ALDE pentru funcția de prim-ministru al României – Vasilica Viorica Dăncilă – nu respectă criteriile de competență enunțate public de președintele Klaus Iohannis.

USR constată că singurul criteriu de alegere a premierului la PSD este obediența față de liderul suprem și satisfacerea intereselor acestuia de a scăpa de justiție și de a-și menține averea.

Anul trecut, Viorica Dăncilă s-a remarcat ca o susținătoare înflăcărată a OUG 13 și a tuturor modificărilor legilor justiției, prin declarații și scrisori în Parlamentul European, legate de protestele civice.

”România avea nevoie de un premier din afara coaliției toxice PSD-ALDE care să guverneze pentru interesele cetățenilor și pentru prosperitatea țării. Președintele a avut o șansă și a decis să o dea PSD-ului”, a declarat președintele USR Dan Barna.

Este regretabil că Președintele Johannis a ratat șansa de a limita dezastrul produs de PSD, a ratat șansa de a-și folosi atribuțiile constituționale legitime de a desemna un premier decent. O altă șansă pentru PSD înseamnă că România rămâne din păcate și în perioada următoare pradă capriciilor medievale ale unui Liviu Dragnea care ne împinge cu fiecare zi mai departe de Europa.

USR nu va vota Guvernului Dragnea 3 și va lupta în continuare în Parlament și în stradă pentru a bloca inițiativele periculoase inițiate de actuala majoritate.

Biroul Național al USR

Klaus Iohannis

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu