A şaptea dimensiune pe Facebook (XLVI)

joi, septembrie 3, 2020 17:45
Posted in category Mass-media

PSD4 martie 2018

PSD = Mafia rosie, intemeiata de un KGB-ist criminal, fost comunist, Ion Iliescu, si continuata de un mafiot tigan, Adrian Nastase, stafeta fiind preluata, ulterior, de un plagiator mitoman, si hot, Victor Ponta, pentru ca, astazi, sa-l avem pe cel mai mare mafiot si demolator de legi si reguli democratice, in functia de Nas al Ciumei rosii, Liviu Dragnea.

Evident, nici unul dintre ei nu a returnat statului roman, adica noua, oamenilor obisnuiti, banii furati.

Criminali, furand bani au murit oameni, tradatori de neam si tara, mafiotii rosii au distrus si demolat Romania mostenita din comunism, inlocuind o dictatura cu alta, care nu-ti mai trage un glont in cap, ci doar te lasa sa mori in spitale cu viermi si pe drumuri de rahat.

Iar ca absurdul sa fie complet, dupa ce au condus Romania spre ruina, mafiotii din politica isi trateaza bolile, isi trimit copiii la scoli si toaca banii in Occidentul pe care-l acuza de amestec in hotiile lor.

Se va intampla ceva important marti, 6 martie 2018? Probabil ca nu. Mafiotii vor ramane cu banii, vilele, pamantul, apa, padurile furate, plus amantele platite, iar noi cu suferinta, durerea si scrisul pe Facebook.

Fara un EUROMAIDAN, ca in Ucraina, nu li se va clinti un fir de par.

Vladimir Putin4 martie 2018

Comunismul a fost întotdeauna o mafie

Indiferent însă de haina pe care o îmbrăca, comunismul a fost întotdeauna o mafie. Cu alte cuvinte, o asociaţie teroristă secretă, ca să cităm DEX-ul, care practică şantajul şi asasinatul. De la Lenin încoace, bolşevismul a fost mereu o gaşcă de interlopi. O clică de gangsteri. O şleahtă de ucigaşi care a expropriat, a uneltit şi a omorât, ca până la urmă să pună mâna pe putere mai întâi într-o singură ţară, iar mai apoi în aproape jumătate din statele lumii. A guvernat cu aceleaşi metode vechi şi verificate pe care le-a aplicat în lupta lui pentru acapararea puterii: teroarea, intimidarea, îndoctrinarea.

Şi cum orice mafie e nemuritoare, URSS a înviat la adăpostul cekismului putinist. Adoptând, aidoma tovarăşilor chinezi, capitalismul etatist şi corporatist, comunismul rus la ora actuală controlează direct Rusia propriu-zisă şi, indirect, dar prin aceleaşi reţele neokaghebiste, republicile ex-sovietice. Întărindu-se temeinic în ultimele două decenii, îşi propune astăzi să reinventeze o nouă URSS numită Uniunea Eurasiatică”, constată Petru Bogatu.

„Să nu ne facem iluzii, deci, ne avertizează Pavel Stroilov, Imperiul răului e chiar în mijlocul nostru. Cu toate că a suferit în ultimii douăzeci de ani şi ceva umilitoare pierderi şi înfrângeri, încearcă să se revanşeze cu mult succes. Şi este azi mai periculos ca oricând, deoarece pentru foarte multă lume rămâne încă nevăzut”, mai notează cunoscutul comentator.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu