A şaptea dimensiune pe Facebook (XLV)

miercuri, septembrie 2, 2020 8:07
Posted in category Mass-media

Penalii CCR4 martie 2018

Ciuma rosie, plus gasca rahitica a penalului Tariceanu, au majoritatea in CCR. Si, vorba lui Ciordache, „suntem majoritari, face ce vrem; daca avem chef, va violam zilnic si va luam banii, chiar si viata daca ne enervam; doar sunteti sclavii nostri, ai ciumei rosii” (nu a spus chiar asa, dar asta era ideea).

Cum faceau si bolsevicii, daca nu erai „cuminte”, doar ciuma rosie este urmasa Partidului Comunist Roman, scos in afara legii in 1924, deoarece milita pentru instrainarea pamanturilor romanesti din est, Basarabia si nordul Bucovinei, comunistii romani interbelici fiind, in esenta, o filiala a KGB-ului (NKVD-ului cum se numea atunci) sovietic.

Si as mai remarca un lucru: mi se pare strigator la cer sa ai sigla #REZIST si, in acelasi timp, sa aduci elogii cizmarului-dictator. Oare ciumatii rosii n-au invatat tocmai de la Ceasca sa minta, sa fure, sa minta Occidentul, sa faca ce vor, sa ne duca in gulagul rusesc?

Iar cretini care au limba in fundul cizmarului se mai ratacesc si pe aceasta pagina. Dispareti de aici, jeguri ordinare, pupincursitii criminalilor care ne-au ucis strabunii si ne-au facut sclavii rusilor, ne-au dat cu o suta de ani in urma in privinta civilizatiei.

Cretini care iubiti comunismul, chiar daca sunteti prosti si ignoranti, sau va prefaceti, stiti voi oare ca toti cei care au infaptuit Unirea din 1918, Iuliu Maniu si ceilalti, au sfarsit in temnitele comuniste, murind mai rau dacat animalele aruncate pe camp? Cam asta ar trebui sa va faca cineva voua, ticalosi si potentiali criminali ce sunteti! Va doare-n cot de suferintele altora!

3 martie 2018

Crin Antonescu, imbecilul chiulangiu si repetent ce a vandut Ciumei rosii PNL-ul

Crin Antonescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu