A şaptea dimensiune pe Facebook (XLIV)

luni, august 31, 2020 14:32
Posted in category Mass-media

Romania UE3 martie 2018

Bai astia cu texte de la Mafia TV, de genul „Suntem sclavii strainilor”, am cateva vorbe pentru voi.

(1) Nu prea inteleg ce cautati pe aceasta pagina.

(2) Daca n-ar exista UE, ne-ar fi mancat viermii si paduchii. Oare chiar nu realizati? Sunteti orbi? Mergeti pe la tara si vedeti ca singurele case impozante, la nivelul anului 2018, sunt construite de cei care muncesc afara, in tarile UE mai precis, nu in Rusia sau Coreea de Nord. In Romanica, daca n-ai furat sau nu ai afacere de succes, traiesti de azi pe maine.

(3) Daca plangeti dupa Romania comunista, ar trebui sa va amintiti ca, la tara, se faceau case cu pereti din pamant sau lut, asa-zisii „chirpici”, prin Moldova, case acoperite cu tigla, tabla cine avea mai multi bani, iar saracia era cumplita.

Nu gaseai nimic sa cumperi la tara, traiai din cele 200 de kile de porumb, pe care statul comunist le dadea taranilor sa nu moara de foame, Ca sa nu mai vorbim de lipsa curentului electric, a unor butelii (doar profesorii si inginerii aveau butelii la tara), de imposibilitatea folosirii unui frigider, in absenta curentului electric etc.

Asa ca, jeguri ordinare cu texte de la Mafia TV, plimbati ursul, nu expuneti aici cacatul din creierele voastre minuscule. Daca nu va place in UE, mergeti dracului in Coreea de Nord, unde veti crapa de foame, doar dictatorul nebun al Coreei de Nord a facut tara, nu-i asa, libera si independenta, nevanduta strainilor.

3 martie 2018

„Romania a ales: 12000 de biserici in plus din bani publici, din 1990.

Plus biserica mare, megacatedrala, de 600 de mil. euro.

Plus sa construiasca alte 600 de biserici in 2018, tot de la resursa bugetara.

Sa nu construiasca niciun spital NOU de 28 de ani pentru romanii care au murit pe capete din cauza sistemului sanitar.

Sa nu construiasca niciun km de autostrada in 2017.

Sa distruga 16000 de unitati de invatamant din 1990 pana azi, la presiunea BOR.

Sa contribuie prin IGNORANTA la CRESTEREA AVERII BOR la peste 16 mlde de Euro in 2018.

Ea multumindu se cu ultimul loc ca sistem de sanatate din Europa.

Cu cel mai mic salariu din UE, la balotaj cu Bulgaria- totusi mult mai preferata pentru Shengen decat tara noastra.” (Pope Nicol)

Religie versus tehnologie

3 martie 2018

Deja m-am obisnuit: sunt blocat iarasi in a posta, distribui si comenta in grupuri. Este, cred, pentru a 10-a oara, incepand cu decembrie 2016, de cand ciuma rosie fura si distruge in Romania. Evident, mafiotii vor un spatiu „liber” de comunicare si raspandire a ideilor si informatiilor la fel cum era „libera” presa in perioada 2000 -2004, cu ziaristi batuti, trati prin tribunale, ucisi, amenintati, santajati sau cumparati, atunci cand mafiotul Adrian Nastase era prim-ministru si cand au fost vandute pe nimic Petrom, Sidex etc. Pe nimic pentru bugetul de stat, evident, spagile incasate de acest puscarias fiind de ordinul milioanelor de euro.

Adrian Nastase

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu