A şaptea dimensiune pe Facebook (XLVII)

vineri, septembrie 4, 2020 10:10
Posted in category Mass-media

Tanarul roman4 martie 2018

Despre viitorii votanti ai ciumei rosii sau viitorii „ma pis pe el de vot” (doar scoaterea mafiei PSD in afara legii ne-ar mai salva de la dezastrul total)

„Nu mai mersesem de mult cu trenul, așa că nu mai avusesem contact cu noile generații de tineri români. Cele trei ore de călătorie, plus încă una de întârziere, oferite cu generozitate de CFR, mi-au dat ocazia de a studia în detaliu comportamentul băieților și fetelor de 16 – 17 ani plasați într-un context feroviar. Nici măcar unul dintre cei din vagonul meu nu și-a omorât timpul cu vreo carte, ca să nu mai vorbim de reviste. Practic, după cum am putut asculta fără prea mari eforturi, singura îndeletnicire de care pot să spun că au abuzat, a fost să schimbe, continuu, ‘ringtone’-urile la mobil, să vorbească la mobil, să dea ‘beep’, să verifice câte melodii au în telefon, să se uite unii la mobilele altora, să le dea mai tare sau mai încet, în funcție de cât de tare se băga altitudinea în urechile lor, să asculte muzică la ‘speaker’-ul telefonului și să-și facă poze, unii altora, cu mobilul. Mi-e tot mai clar că, în vreo zece ani, românii viitorului vor fi surzi de la ‘ringtone’-uri, chiori de la blitz-uri și fonturile mici, proști de la meniurile simple și chei de la radiații.” (Academia Catavencu, 2010)

6 martie 2018

Mafioti PSDUrmasii comunistilor, ciuma rosie = mafiotii PSD-isti, nu se dezmint. Reteta lor e simpla: iei pielea de pe cei care muncesc, majoritatea in mediul privat, pentru a-i umfla cu bani si alte „avantaje” pe trantorii de la stat, in special primari, plus membrii organelor de represiune – politie, jandarmerie, armata – , carora le oferi salarii imense (imense in comparatie cu salariile altora din Romania), plus alte „avantaje”, deoarece, nu-i asa, te vor apara atunci cand ai nevoie.

Este si reteta care a condus la anihilarea opozitie parlamentare, membrii acesteia fiind tentati mai mult de banii si avantajele oferite de ciuma rosie decat de slujirea alegatorilor. Evident, daca banii din taxe si impozite nu ajung, si nu ajung, se apeleaza la imprumuturi externe.

Metoda nu e inventata de puscariasul Dragnea, asa cum s-ar putea crede, ci e folosita in multe locuri, inclusiv in Rusia KGB-istului criminal Putin, unde este o societatea oligarhica (nedemocratica), in care oligarhia ucigasului de ziaristi si oponenti, Putin adica, domina totul.

La rusi ecuatia este simpla: faci parte din camarila lui Putin, ai o viata de seic arab miliardar, nu faci parte, ai o mare problema: ori esti sarac, muritor de foame, precum 80% dintre rusi, ori ai ceva bani dar nu o sa te bucuri prea mult de ei daca nu cotizezi la „pusculita” famigliei Putin.

Am citit undeva ca acest criminal nenorocit Putin are o avere colosala, de ordinul miliardelor de euro, ascunsa de ochii opiniei publice, inclusiv un vila imensa cu 100 de camere, in care-si aduce apropiatii si se destrabaleaza in compania unor fetite minore, racolate de gorilele sale din familiile sarace ale Rusiei, pregatite la „incubator”, in locuri secrete, pentru ca tatucul rusilor sa aiba energia necesara sa ameninte planeta cu un nou razboi nuclear.

4 martie 2018

Rezist SaharaMiscarea #REZIST, un simbol al simplitatii si frumusetii unui ideal, acela de-a scapa Romania de mafiotii din politica, mafioti ce ne-au distrus tara. #REZIST – sansa noastra de a incepe un drum al unei alte Romanii, in care sa ne simtim bine, sa nu fim furati si umiliti de politicienii corupti. #REZIST este despre oameni onesti, cinstiti, curajosi, ce vor sa lase o tara curata urmasilor. Vino si tu alaturi de #REZIST daca te intereseaza viitorul copiilor si nepotilor tai. Uniti suntem o forta care va matura pe jos cu coruptii din politica!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu