A şaptea dimensiune pe Facebook (XVII)

sâmbătă, iulie 11, 2020 15:25
Posted in category Mass-media

Criminalul KGB-ist Vladimir Putin15 decembrie 2017

Am fost din nou blocat in a distribui si comenta in grupuri pana la 22 decembrie (am fost deblocat doar cateva ore). Se pare ca anumite postari deranjeaza ciuma rosie si, pe cale de consecinta, armata de trolli a ciumei rosii reclama postarile ca fiind spam, iar Facebook Romania trece la blocarea pentru urmatoarele 7 zile.

Metoda cu armata de trolli este de inspiratie ruseasca, KGB-istul criminal Vladimir Putin avand o intreaga divizie de trolli care-i asigura imaginea in mediul online.

Batalia impotriva minciunii si dezinformarii s-a mutat, se pare, pe retelele de socializare, acolo unde nu mai este un spatiu liber si creativ, aducator de idei noi si inovatoare, ci un spatiu in care armatele intunericului vor sa controleze mintile oamenilor. Nu le ajunge Retard TV (RTV) si Onania TV (Antena 3)!

In al doilea razboi mondial, cei care dezinformau si minteau erau executati pe loc, dupa o judecata sumara. Astazi, ascunsi in spatele unui computer, ii ling fundul unui mafiot ca Liviu Dragnea, fiind platiti din banii furati de mafiotii rosii.

Iata cum se desfasoara „munca” pentru a spala cadavrul unui criminal, Vladimir Putin, cel care in orice tara civilizata era condamnat la moarte, fiind un criminal in serie, ce a ordonat uciderea multor ziaristi incomozi si politicieni ai opozitiei ruse.

Trolii care dau vina pentru tot pe conspiratia SUA
Îi vedem pe Facebook. Sunt acei idioți care pentru orice se întâmplă în ziua de azi rău pe Terra, vinovați sunt americanii. Evident, rușii lui Putin sunt salvatorii planetei.

”Bikini-trolii” (cu fotografii ale unor femei tinere, cer cu amabilitate să-ți reconsideri opiniile)
Se apelează, în acest caz, la slăbiciunea umană, pentru a te determina să uiți că Putin este un ucigaș de rusi, un dezaxat ce amenintă lumea cu un război nuclear.

„Trolii agresivi”, care caută să te dea afara de pe Internet
Cum? Cu tot soiul de viruși și alte „creaturi”.

„Trolul de Wikipedia” (care încearcă să editeze blog-uri și pagini web favorabile Rusiei)
Cum vedem și prin România rusificată, adică acea zonă care face apologia Imperiului Răului, ce a purtat de-a lungul timpului diverse denumiri: Imperiul Țarist, URSS, Federația Rusă.

„Trolul cu atasamente”, care posteaza in mod constant link-uri interminabile catre articole și clipuri video de pe platformele de știri din Rusia

Inclusiv pe acest site șterg zilnic zeci de comentarii spam care au la adresa de e-mail .ru, fiind, evident, din Rusia. De altfel, spionajul cibernetic rusesc a atacat în mod constant site-urile instituțiilor importante din România, pentru a fura informații confidențiale și a le folosi ulterior în interes rusesc.

13 decembrie 2017

Sunt in continuare blocat, in a distribui si comenta in grupuri, pana maine la ora 18:00.

Pe langa faptul ca gratiaza infractori, voteaza legi pentru a scapa de puscarie, dupa ce au furat tot in Romania, mafia PSD-ista minte si dezinformeaza oamenii acestei tari, precum predecesorii lor, bolsevicii.

Unde este referendumul pentru familia traditionala, de care Duie Mragnea tot amintea intr-o vreme? Gogosi pentru tiganii, ciobanii, asistatii social si alte jeguri cumparate cu 100 de lei si aduse precum ultimii aurolaci la mitinguri propesediste.

Din pacate, aceasta tara nu produce eroi, adica oameni dispusi sa moara cu mafiotii PSD-isti de gat. Asa incat, vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat, adica o turma pe care noul Ceausescu al Romaniei, puscariasul Liviu Dragnea, o va infrati cu Irakul, China comunista si Rusia putinista.

Vom circula in Occident doar cu viza de la Securitatea PSD-ista, iar singurii care vor putea acumula averi in Romanica vor fi mafiotii PSD-isti si urmasii acestora.

Avea dreptate Octavian Goga, cel care scria in urma cu 100 de ani: „România, țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști. Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.”

Familia traditionala PSD-ista

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “A şaptea dimensiune pe Facebook (XVII)”

 1. Gogu says:

  iulie 11th, 2020 at 19:26

  Criminalitatea facebook (vezi link dinjos), clip facut demult de patriotul Dinu Coste Linta, caruia dupa e serie de blocari (fara?motiv) continue de cate 1 luna (cu cateva minute intre luni) timp de 3 ani, i-au anulat tam-nesam profilul de facebook, fara un cuvant/motiv.
  Deci nu esti singurul persecutat. Iar articolul zice de 2017, in timp ce articolul e scris acum in iulie 2020.
  https://youtu.be/3Js02AHMJIM
  .
  Have a nice day.

Adauga un comentariu