A şaptea dimensiune pe Facebook (XII)

sâmbătă, iulie 4, 2020 21:05
Posted in category Mass-media

Jandarmi in regimul PSD3 decembrie 2017

Ciuma rosie este urmasa ciumei sovietice, cea care ne-a distrus fiinta nationala, ne-a rusificat, ne-a ucis elitele, ne-a obligat sa emigram (sa fugim din lagarul comunist inainte de 1989). Stiti cati romani paraseau Romania inainte de 23 august 1944? Sub 0,1% din totalul populatiei. Cati ar fi plecat inainte de 1989? Foarte multi, daca granitele ne erau pazite ca intr-un lagar. Cati pleaca astazi? Romania este a doua tara dupa Siria (unde este razboi) in privinta celor care emigreaza in tarile europene.

România a intrat, odată cu invazia lăcustelor roșii rusești, într-o perioadă de jaf, practicată de barbarul fără creier și fără Dumnezeu. După 50 de ani de comunism, în care toți eram sclavii unui stat ce ne livra minciuni și întuneric, plus foame și frig, plus izolare și restricții, au urmat anii de anarhie roșie, în care foștii bolșevici au pus bazele republicii bananiere în care ei să fure în voie. Bazându-se pe o masă de idioți “ce muncesc și nu gândesc”, și care au impresia că țara este doar a lor, PSD-iști, sub diferite alte denumiri, au furat mai abitir decât turcii, tătarii și alte neamuri ce au mai trecut pe aici. Și au adus România la nivelul celei mai hulite și mai iresponsabile țări. O țară care-ți trezește scârbă și frică. Precum ebola sau alte maladii.

România nu va deveni o țară cu adevărat europeană pe cale pașnică. NU. În România sunt două tabere clare: una a nostalgicilor comuniști, care țin PSD-ul în spate, și care vor să fure ca în comunism, să muncească prost, tot ca în comunism, dar să trăiască bine, ca în capitalism, doamnelor și domnilor. Cealaltă tabără este formată din persoane care înțeleg societatea de azi, își asumă regulile jocului și vor o democrație autentică. Așa cum în SUA s-a abolit sclavia în urma unui război civil, comunismul va fi cu adevărat aruncat la coșul de gunoi al istoriei numai după ce câteva mii de comuniști ar primi ceea ce merită: glonțul. Atunci când îi aperi pe criminalii bolșevici, nu poți aștepta respectul meu sau toleranța mea. Față de aplaudacii criminalilor nu există decât o singură atitudine: glonțul. Acum să nu mă luați că suntem în anul 2014. Dacă am fi cu adevărat o societate care nu tolerează faptele de secol XX, nu ar fi atâția idioți care aplaudă crimele comuniștilor. Repet, față de simpatizanții criminalilor, fie ei comuniști, fasciști etc., nu trebuie toleranță, ci să le vorbești pe limba lor.

3 decembrie 2017

Se platesc taxe si impozite ca mafiotii PSD-isti sa aduca oameni la mitinguri din bani publici? Daca da, suntem in plin comunism. Unde este Opozitia? Astia din opozitie au auzit de greva parlamentara? Unde este Presedintele Romaniei? Ii este frica de suspendare? Oare de ce au stat romanii la cozi, in frig si ploaie, prin noiembrie 2014? Sa aiba un presedinte activ, care sa le apere interesele. Se pare ca singurii opozanti la intentia mafiotilor rosii de a distruge Romania europeana, de a transforma aceasta tara intr-o republica bananiera unde politicienii pot fura in voie, ei bine, singuri opozantii sunt cei din Piata Victoriei. Ei sunt Romania de care sunt mandru, in care as vrea sa traiesc si pentru care, la o adica, mi-as da si viata. Inca o data: ciuma rosie nu va ceda fara lupta. Un EUROMAIDAN merita acesti ciumati rosii. Sa facem din decembrie 2017 un alt decembrie memorabil, de care sa fie mandri copiii si nepotii nostri. Alegeri anticipate! Ciuma rosie in afara legii! Alegeri fara penali si mafioti!

REZIST

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu