A şaptea dimensiune pe Facebook (XV)

marți, iulie 7, 2020 16:27
Posted in category Mass-media

REZIST12 decembrie 2017

Amendati, furati, bagati in puscarii, amenintati, batjocoriti la MAFIA TV, acolo unde romanii cu alte opinii au devenit „dusmanii boborului”, alungati din tara si altele de acest fel traim azi, in Romania anului 2017. Pai, daca nici asta nu-i dictatura, atunci trebuie schimbata definitia dictaturii.

Pana una alta, nu trebuie sa uitam un lucru: nimeni nu va lupta in locul nostru pentru libertate. Daca Romania va fi exclusa din UE, vom suferi noi, oamenii simpli, nu mafiotii rosii. Asa cum in Rusia, de exemplu, sanctiunile UE si SUA dictate impotriva regimului dictatorial al criminalului KGB-ist Vladimir Putin aduc suferinta oamenilor simpli, care nu au cele necesare vietii de zi cu zi, pe cand camarila lui Ilici Putin o duce bine-mersi, in palate de aur, cu patriarhul Kiril in frunte, un mafiot cu iaht si afaceri cu alcool si tigari, milionar in euro.

Lupta este a noastra, nu a americanilor, englezilor sau francezilor. Cred in ceea ce a spus intr-un interviu Stephane Charbonier, „Charb“, redactor-sef la revista umoristica „Charlie Hebdo”, asasinat miseleste de teroristii musulmani, idiotii care cred ca-i asteapta fecioare virgine in Paradis: „Prefer să mor în picioare decât să trăiesc în genunchi”. Deja, cu fiecare zi ce trece, acceptam sa traim in genunchi.

11 decembrie 2017

Medic versus popaCea mai „buna” gluma legata de Romanica este procentul crestinilor: peste 95%. Si astia sunt de acord cu hotiile ciumei rosii (majoritatea dintre ei). Unde-i Biserica sa ia atitudine impotriva hotiilor mafiotilor din politica? Cum unde-i? La pomana, la maini intinse dupa parai munciti de altii. Ierarhii bisericii sunt lipitori pe care-i doare-n fund de faptul ca se moare in spitale cu viermi si pe drumuri de cacat. Ei cer mereu bani pentru biserici, doar suntem in Evul Mediu intunecat, iar mafiotii din politica dau, de dragul indobitocirii prostimii, care, daca s-ar destepta, n-ar mai vota hoti si corupti. Ce inseamna Romania anilor 2010? O spune BBC: inseamna „biserici si tigani”. Cel mai complit cosmar este sa traiesti intre idioti religiosi, cum sunt cei din ISIS, desi nici unii ortodocsi fanatici nu sunt departe de cretinii musulmani. Cum a aparut religia? S-a intalnit un smecher si un fraier. Smecherul s-a facut preot si l-a pus pe fraier sa munceasca pentru el, promitandu-i in schimb raiul (o dulce iluzie). Asa ca, in timp ce preotii huzuresc, prostimea pupa cadavre si moare in spitale cu viermi. Ca sa-i citez pe cei de la fosta revistă „Academia Catavencu”, „Avem o tara frumoasa, pacat ca-i populata”.

11 decembrie 2017

Cum naiba se face ca toti oamenii Tapului (Emil Constantinescu) au devenit slugoi ai ciumei rosii? Victor Ciorbea, Mugur Ciuvica, Harnagea etc. i-o sug lui Dragnea de cate ori au ocazia. „Democratii” lu’ Peste ar trebui interzisi in spatiul public in urmatorii 50 de ani. Oamenii Tapului sunt mai tembeli, mai idioti si mai cretini decat ultimul aurolac votant de ciuma rosie.

Antena 3

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu