A şaptea dimensiune pe Facebook (XVI)

miercuri, iulie 8, 2020 15:19
Posted in category Mass-media

Ion Iliescu si Regele Mihai17 decembrie 2017

Romania votanta de ciuma rosie, absenta la vot, indiferenta la hotiile PSD-istilor, formata din tigani analfabeti si penali, pensionari ce voteaza de 28 de ani neocomunisti, asistati social ce-si vand votul primului mafiot iesit in cale, ce-i ofera o galeata rosie, ei bine, toti acestia, la chemarea Mafiei TV (RTV si Antena 3), cocine media patronate de un fost puscarias si un dat in urmarire internationala, numitii Voiculescu si Ghita, au adus un ultim omagiu celui pe care l-au scuipat in 1990, l-au injurat 28 de ani, l-au identificat drept „dusman al boborului” etc., celui care, doar mort, i-au dat atentie, pe cand era viu fiind ocupati cu mafiotii Dragnea si Tariceanu, evident cu fundurile lor catifelate. Multumim Mafia TV, multumim Liviu Dragnea, puteti sa ne luati tot, sa ne puneti in lanturi, puteti sa furati cat vreti in Romania, aveti de partea voastra monarhistii, pe care i-ati impresionat cu teatrul ieftin din aceste zile. Si precum idolul lor, fostul rege Mihai, manarhistii se vor pupa cu PSD-istii pentru deplina prosperitate a statului mafiot instaurat de ciuma rosie, cu acordul deplin al familiei regale si al celor care sunt buni la primit pamana si pupat moaste. Un popor de sclavi, un popor de oi, dirijat de Mafia TV sa omagieze un rege despre care 95% nu stiu nimic. Tradatori regali + mafioti rosii = love(le).

16 decembrie 2017

Catalin RadulescuSe pare ca toata povestea cu amenzile acordate celor care, cica, indeamna la violenta pe Facebook e doar o manipulare ieftina a MAFIEI TV. O spune Malin Bot si o spune cu argumente. Daca a fost cineva amendat, a fost deoarece a recunoscut. Altfel, este greu de dovedit faptul ca o persoana reala este identica 100% cu imaginea sa virtuala de pe Facebook. Mai trebuie datele de la Facebook, adica acordul unui judecator american, ceea ce ciuma rosie n-o sa obtina decat in cazuri rarisme, justitia americana fiind mai greu de controlat si de amenintat cu schimbari de legi in parlamentul rosu-infractional sau cu improscat cu scuipati la Mafia TV (RTV + Antena 3). Dar, presupunand ca chiar se doreste eliminarea violentei din spatiul public, de ce nu se incepe cu cei care ameninta la tembelizor? Cu Mirel Palada, de exemplu, cel care a lovit, la propriu, un roman, fie el si parlamentar USR? Jegul de Palada nu numai ca nu a patit nimic, dar ne mai da si lectii pe Facebook. Sau deputatul „mitraliera”, Catalin Radulescu, cel care propunea impuscarea manifestantilor din Piata Victoriei. Acest limbric rosu de ce nu este anchetat si, eventual, arestat? Ia fiti atenti cum vorbeste acest hot, acest mafiot, aceasta canalie din gasca de infractori cu acronimul PSD (vedeti imaginea de mai jos). Asta nici macar numele Presedintelui Romaniei nu-l scrie corect, dar este parlamentar, ati ghicit, al Romaniei, nu al Marocului sau Egiptului, cum s-ar putea crede. Oare nu este clar, romani care mai credeti in viitorul normal al acestei tari, ca astia nu vor pleca pe cale pasnica? Nu este clar ca ei sunt mana in mana cu „clanul sportivilor” si alte clanuri care nu vor ucide maine sau poimaine. Nu este clar ca astia nu au nimic sfant, ci doar o ura viscerala fata de cei care -i impiedica sa fure. Ce nu intelegem noi oare din ecuatia: ori ei, ori noi? Asa-i istoria, in anumite momente este ori-ori. La americani, in timpul razboiului civil, a fost la fel: ori-ori. Si ce natiune mareata este SUA astazi. Noi nu avem testicule? Avem doar ovarele mioritei?

Viaţa asta-i bun pierdut
Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!
Şi-acum ar vrea un neam călău
S-arunce jug în gâtul tău:
E rău destul că ne-am născut,
Mai vrem şi-al doilea rău?

Din zei de-am fi scoborâtori,
C-o moarte tot suntem datori!
Totuna e dac-ai murit
Flăcău ori moş îngârbovit;
Dar nu-i totuna leu să mori
Ori câine-nlănţuit.

Cei ce se luptă murmurând,
De s-ar lupta şi-n primul rând,
Ei tot atât de buni ne par
Ca orişicare laş fugar!
Murmurul, azi şi orişicând,
E plânset în zadar!

Iar a tăcea şi laşii ştiu!
Toţi morţii tac! Dar cine-i viu
Să râdă! Bunii râd şi cad!
Să râdem, dar, viteaz răsad,
Să fie-un hohotit şi-un chiu
Din ceruri până-n iad!

De-ar curge sângele pârău,
Nebiruit e braţul tău
Când morţii-n faţă nu tresari!
Şi însuţi ţie-un zeu îţi pari
Când râzi de ce se tem mai rău
Duşmanii tăi cei tari.

Ei sunt romani! Şi ce mai sunt?
Nu ei, ci de-ar veni Cel-sfânt,
Zamolxe, c-un întreg popor
De zei, i-am întreba: ce vor?
Şi nu le-am da nici lor pământ
Căci ei au cerul lor!

Şi-acum, bărbaţi, un fier şi-un scut!
E rău destul că ne-am născut:
Dar cui i-e frică de război
E liber de-a pleca napoi,
Iar cine-i vânzător vândut
Să iasă dintre noi!

Eu nu mai am nimic de spus!
Voi braţele jurând le-aţi pus
Pe scut! Puterea este-n voi
Şi-n zei! Dar vă gândiţi, eroi,
Că zeii sunt departe, sus,
Duşmanii lângă noi! (George Cosbuc, Decebal catre popor)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu