A şaptea dimensiune pe Facebook (XIII)

duminică, iulie 5, 2020 17:56
Posted in category Mass-media

Regele Mihai, Dan Voiculescu5 decembrie 2017

Se spune ca un rege este mare prin ceea ce lasa in urma. Ce a lasat Regele Mihai in urma? O tara sub jugul sovietic, o tara cu elitele in puscarii sau ucise de bolsevicii veniti pe tancurile sovietice. Bun, s-ar putea sa spuna unii, asa erau vremurile. Sa zicem. Sunt, totusi, cateva exemple de neimplicare care-l acuza grav pe fostul rege. Doar doua exemple, ca nu vreau s-o lungesc.

1. Nu am cunostinta ca fostul rege sa fi finantat vreun monument inchinat luptatorilor anticomunisti care si-au dat viata pentru aceasta tara si, implicit, pentru Rege, intruchiparea Romaniei interbelice. Bani a avut, doar i-au fost restituite o mare parte dintre proprietati.

2. Nu a avut pana in decembrie 1989 nicio reactie la demolarea satelor, frigul, foamea si lipsurile din timpul dictaturii comuniste. Efectiv, nu a avut, in 45 de ani de comunism, nicio luare de pozitie in care sa condamne dictatura bolsevica. Se spune, chiar, ca primea regulat bani de la regimul comunist de la Bucuresti, pentru a-i cumpara tacerea.

Pentru mine, eroii adevarati sunt, de exemplu, partizanii anticomunisti din munti, ucisi sau vanati de bestiile bolsevice, nu un rege care a facut pactul cu criminalul Ion Iliescu, in anii 2000, pentru a-si recupera proprietatile. Nu mai spun ca i-a inmanat personal un premiu mafiotului Adrian Nastase, prin 2002, tot pentru a-si recupera castelele, padurile si terenurile din Romania. Iar cand accepti sa fii lins in fund la Haznaua 3, ce a facut atat de mult rau romanilor, prin minciuna si manipulare, inseamna ca esti un ins care nu are principii morale, care trece cu usurinta de o parte si de alta, in functie de cum bate vantul. S-a vandut comunistilor, si in 23 august 1944 si in anii 2000. Daca-si iubea tara, putea sa spuna macar odata ce jaf au facut neocomunistii din PSD dupa 1990. Nu a facut-o si am ramas cu ciuma rosie pe cap, ciuma rosie care, dupa ce l-a gonit in 1990, plange cu lacrimi de crocodil dupa un personaj sters, care, precum orice curva autentica, si-a tras-o cu toti, de la maresalul Ion Antonescu, pe care ulterior l-a vandut rusilor, la KGB-istul criminal Ion Iliescu.

6 decembrie 2017

USR + Strada = Opozitia din Romania la actiunile criminale ale mafiei PSD-iste. Rusine PNL! Rusine PMP!

REZIST

6 decembrie 2017

Am fost din nou blocat in a distribui si comenta in grupuri pana pe 13 decembrie 2017. Ciuma rosie continua cenzura pe Facebook. Dar nu scapati, mafioti ordinari. Nu puteti manipula si minti la infinit un popor intreg. Sobolani rosii, larve PSD-iste, sfarsitul vostru este aproape.

Liviu Dragnea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu