A şaptea dimensiune pe Facebook (XIV)

luni, iulie 6, 2020 14:12
Posted in category Mass-media

REZIST11 decembrie 2017

Miscarea Rezist va invinge ciuma rosie, mafia politica in general, numai daca este unita si nu indeparteaza de idealurile sale pe cei care o sprijina. Puscariasii, hotii, mafiotii, ciumatii rosii vor incerca sa aplice principiul „Dezbina si stapaneste!”. Doar uniti cu totii putem lasa mostenire copiilor nostri o tara ca afara, fara mafioti la conducerea societatii. „Nu suntem o natie de hoti!” si trebuie sa luptam pana la capat. Dincolo de pacatele lor (pacate avem cu totii), trebuie apreciat ca Ludovic Orban, Dacian Ciolos si alti lideri politici au venit alaturi de REZIST. Ei pot fi ministrii de maine, premierii de maine, presedintii de maine, daca sprijina aceasta miscare pentru renasterea Romaniei. A Romaniei democratice, libere, civilizate si prospere. Rusine PMP! Rusine Traian Basescu! Cred ca 90% dintre cei care au votat PMP-ul regreta votul acordat „prietenilor” ciumei rosii. Tradatorilor, plata tradarii va fi moartea voastra politica! Veti obtine maxim 1% la viitoarele alegeri. REZIST va invinge pentru ca noi credem intr-un ideal. Idealistii au schimbat lumea. Noi nu suntem adusi cu autocarele, nu suntem platiti precum aurolacii ciumei rosii. Sa speram ca Malin Bot si toti ceilalti vor avea puterea sa mearga pana la capat, un capat unde se vede puscaria pentru mafiotul Dragnea si acolitii sai, un capat unde se vad alegerile anticipate, un capat unde, de ce nu, se poate obtine scoaterea in afara legii a PSD-ului, acest grup infractional organizat, care a facut atat de mult rau acestei tari. Vom muri si vom fi liberi de ciuma rosie!

9 decembrie 2017

Daca nu se cedeaza, nu se ajunge la compromisuri cu ciuma rosie si liderii miscarii nu sunt cumparati, REZIST va face istorie in Romania!

Din zei de-am fi scoborâtori,
C-o moarte tot suntem datori!
Totuna e dac-ai murit
Flăcău ori moş îngârbovit;
Dar nu-i totuna leu să mori
Ori câine-nlănţuit. (George Cosbuc, „Decebal catre popor”)

REZIST

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu