A şaptea dimensiune pe Facebook (XX)

duminică, iulie 19, 2020 9:06
Posted in category Mass-media

Tudorel Toader28 decembrie 2017

care doamna Justitie, legata la ochi, era violata de mafiotul Dragnea si decapitata de jegul Tudorel Toader, al carui fiu, mafiot si el, se ocupa de blocarea pe Facebook a celor care mai cred in notiuni precum „dreptate” si „libertate” in Romania. Evident, s-a aflat de postare deoarece a fost reclamata la Facebook de gunoaiele care se tin de asa ceva. Plus ca sunt blocat in a posta si comenta in grupuri pana la 1 ianuarie 2018. Pentru imbecilii, cretinii si alti asemenea, carora anumite postari nu le convin, si care nu dau doi bani pe libertatea de exprimare, o mare parte dintre ei avand limba, alternativ, fie in fundul lui Dragnea, fie in fundul lui Ceasca, mesajul meu este urmatorul.

Bai neterminatilor intelectual, bai needucatilor, bai posesori de jumatati de creier, dispareti dracului din grupurile anti_ciuma_rosie, din lista mea de prieteni, de pe aceasta pagina, daca nu va convin oarece idei, dar nu reclamati postarile, jeguri ordinare, nu aplicati metoda pumnului in gura, lasati-ne macar aici sa fim liberi, sa fim altfel, doar aici nu este Mafia_TV, acolo unde vi se spala creierele, jigodii si pramatii ce sunteti. Muriti dracului odata, cu PSD-ul vostru cu tot, ca ne-ati distrus viata, ne-ati omorat speranta, ne-ati ucis viitorul. Formati-va grupuri de pupincuristi bolsevici, de admiratori ai mafiotului Dragnea si lasati-ne pe noi, cei care gandim altfel, sa mai respiram o perioada aerul libertatii. Sobolanii rosii, vine ea si ziua judecatii. Pentru tot raul facut inocentilor din aceasta tara, veti plati! Bine faci, bine gasesti, rau faci, rau gasesti! Nu scapati, ciumati rosii!

Serban Nicolae29 decembrie 2017

De ce noi trebuie sa respectam legea si mafiotii din politica nu? De ce noi vom fi condamnati la puscarie daca furam (deja suntem amendati de jandarmeria devenita sluga mafiotului Dragnea) si penalii care fura milioane de euro nu patesc nimic, la umbra legilor modificate tot de ei? In ce tara din lume puscariasii, penalii si mafiotii decid viitorul unei natiuni? Mai exista barbati cu testicule in Romania? Sau doar femei curajoase precum Laura Codruta Kovesi? Nu este clar dupa atatea luni si atatea zile in strada ca suntem amendati, ignorati, improscati cu rahat la Mafia TV? Ce ar trebui sa se mai intample pentru a trece la adevarata revolutie, cea care trebuie sa trimita la cosul de gunoi al istoriei tot putregaiul ultimului sfert de secol? Vrem o tara pentru copiii nostri sau pentru penalii lor? Ei ne pot ucide, ne pot rani, ne pot amenda, dar nu pot ucide visul de a trai intr-o tara libera de hoti si mafioti. Parlament de hoti si de mafioti, ciuma rosie aducatoare de suferinta, ar trebui sa va temeti: odata si odata va rabufni revolta ce mocneste in cei pe care i-ati furat 28 de ani, i-ati umilit, i-ati obligat sa emigreze, i-ati ucis in spitale cu viermi si pe drumuri de rahat, le-ati furat speranta si increderea in ziua de maine.

30 decembrie 2017

Oare votantii ciumei rosii se intreaba vreodata ce fel de tara vor lasa copiilor? Fiind niste agramati si abrutizati (90% dintre ei, restul de 10% fiind „desteptii” care fura si se imbogatesc de pe urma celor 90% prosti, cretini si imbecili) este greu de crezut ca electoratul mafiei PSD-iste isi pune astfel de intrebari. Noi, ceilalti, stim exact ce vrem: o tara fara mafioti si corupti pentru copiii nostri. Moarte ciumei rosii!

REZIST

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu