A şaptea dimensiune pe Facebook (XIX)

marți, iulie 14, 2020 15:39
Posted in category Mass-media

Votanti PSD20 decembrie 2017

Bai, astia care nu ati fost la vot, sunteti mandri de cine a ajuns sa guverneze in aceasta tara? Sau ati luat de buna zicerea securisto-bolsevica „PNL, PSD, PDL etc., aceeasi mizerie!” Era doar o glumita sinistra, fraierilor!

Cel mai bun mod de a te convinge sa iesi la vot era privitul 5 minute la postul de cacat Antena 3. Care ii tot tragea cu „basistii fac si dreg”. Unde au disparut basistii? Era tot o vrajeala pentru prosti, absentilor de la vot.

O sa va violeze mafiotul Dragnea in urmatorii ani de-o sa regretati amarnic lipsa de la vot. Ba mai mult, sotiile si fiicele voastre vor putea fi violate la propriu, fara ca violatorii sa pateasca mare lucru. Sau poate ciuma rosie, ce tiganizeaza la greu Romania de 20 de ani, introduce, ca la tigani, staborul drept instanta de judecata, in locul tribunalelor ce vor deveni neputincioase cu legile de cacat ale mafiei PSD-iste.

Ati stat acasa in ziua votului, pregatiti-va fundurile pentru violul zilnic la care veti fi supusi de mafia lui Dragnea. Prostia absentei la vot se plateste, fraierilor.

In locul vostru au iesit la vot aurolacii, tiganii si alte gunoaie, cei care, contra cost, au hotarat ca hotii, mafiotii, violatorii vor decide pentru voi si copiii vostri, deoarece, prin absenta voastra de la vot, Romania a devenit a infractorilor si-a urmasilor urmasilor lor in veacul vecilor.

Mi-ar placea sa ma insel, dar nu cred ca in Romanica va fi vreo revolutie. Stiti de ce? Nu mai este un Gorbaciov care sa trimita KGB-ul pe teren si nici niste unguri suparati ca sa inceapa manifestari de protest impotriva mutarii unui pastor dintr-o parohie in alta, ca in 1989. In lipsa chibritului sovietic si a paielor unguresti, mamaliga din Romanica nu explodeaza deloc.

Ii vedeti pe acesti fini intelectuali din Piata Victoriei aruncand cu cocteiluri Molotov? Sau macar cu oua in mafiotii din Parlament? Eu nu-i vad.

REZIST20 decembrie 2017

Chiar nu realizam ca ciuma rosie (PSD + ALDE) nu tine cont de nimic?! Nu realizam ca poti sta in strada, poti lua atitudine, poti veni cu alte propuneri, poti reclama la UE, NATO etc. si ei, mafiotii, vor face tot ce vor?! Ce dracu’, suntem chiar atat de naivi! Cu astia nu se negociaza, nu se ajunge la nimic bun! Si-atunci? Exista o singura cale: „Vom muri si vom fi liberi!” Este mai mult decat evident. Oricum, vom muri. „Dar nu-i totuna leu sa mori sau caine-nlantuit”, spunea Cosbuc. Si spunea bine. Asa ca…

24 decembrie 2017

Una dintre primele imagini care au făcut înconjurul lumii despre România sub Ceauşescu a fost aşa-numitul lagăr de exterminare a copiilor cu handicap.

Cighid, lagăr de exterminare a copiilor cu handicap

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu