A şaptea dimensiune pe Facebook (XVIII)

duminică, iulie 12, 2020 19:05
Posted in category Mass-media

Pavel Abraham20 decembrie 2017

Am fost blocat total 24 de ore, in realitate 36, Facebook-ul avand un stupid mod de a cronometra orele, asa incat mafia PSD-ista, prin postacii ei de rahat, s-a simtit mai linistita in acest interval de timp, in a fura in continuare din banii oamenilor acestei tari. Pe langa postacii ciumei rosii, am fost reclamat si de asa-zisii regalisti, de fapt niste gunoaie care nu concep alte adevaruri despre fostul rege Mihai, din cauza a doua materiale despre fostul rege, mai ales al unui comentariu legat de maresalul Ion Antonescu.

Ca sa nu mai spun ca sunt in continuare blocat, pana pe 22 decembrie, in a posta si comenta in grupuri.

Si blocarea este zero in comparatie cu ce putem pati toti cei care avem creier si mai si gandim. Pun pariu ca tiganii si asistatii social, pensionarii si imbecilii votanti de mafioti rosii nu sunt blocati deoarece ei se ocupa doar de reclamat postarile altora, fiind niste nulitati intelectuale pentru care este imposibil sa existe si alte pareri si alte opinii.

Cred in continuare ca:
„Mai bine blocat, decat ciumat rosu, mai bine mort, decat cu limba in fundul fostului rege, tradator de neam si tara!”

Doar cu blocatul nu rezolvati nimic, ciumati rosii, puneti mana pe arme si impuscati-ne, cum au facut predecesorii vostri, bolsevicii.

18 decembrie 2017

Sa inteleg ca BOR (Biserica Ortodoxa Romana), cica crestina (haaaa, haaaa, haaaaa), este de acord cu legiferarea hotiei de catre ciuma rosie? Nu auzi un inalt ierarh BOR luand atitudine impotriva hotiilor PSD-iste, care se vor legalizate. Dar Decalogul? Dar porunca a 7-a? Dar „Sa nu furi”, spunea Dumnezeu lui Moise? Cum ramane cu aplicarea, in viata de zi cu zi, a Cuvantului? Sau nu mai conteaza nimic. Putem fura „crestineste” toti banii publici, da-i in ma-sa de „fraieri”, n-au decat sa emigreze sau sa moara in spitale cu viermi si pe drumuri de rahat. Am catedrala mea, sunt PSD-ist, am clopotele mele de sute de mii de euro, nici in cei trei trandafiri nu ma doare. Rusine BOR! PSD + BOR = Ciuma Rosie.

BOR

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu