A şaptea dimensiune pe Facebook (XXVI)

duminică, august 9, 2020 14:14
Posted in category Mass-media

Lia Olguta Vasilescu30 ianuarie 2018

Olteanca focoasa, cu forme apetisante, Lia Olguta Vasilescu a terminat Facultatea de Limbi, pardon, Litere, specializarea romano-italiana. Nu apuca sa-si exerseze limba in Italia, pentru ca este remarcata inca de la fund-are de „pacientul” Vadim si participa la aruncarea pe scena politica a PRM.

Avanseaza, bineinteles datorita calitatilor de „om politic”, pe scara ierarhica pana la stadiul deputatiei. Ca deputata face parte din Grupul Parlamentar de prietenie cu Republica Populară Chineză.

Vadim o aduce in Bucuresti si o pune chiar „purtatoare de cuvant” al PRM, datorita abilitatii Olgutei de a-si folosi gura…

Lunea programul damei era foarte clar, il petrecea alaturi de „tribun”, ajutandu-l pa „Alcibiade” sa-si corecteze textele pentru fituicile partidului. Partea artistica a programului era asigurata de Olguta, cand maestrul isi scapa intentionat pixul si ea se repezea sa-l ridice de sub impozantul birou. In aceasta pozitie, licentiata in limbi petrecea mai bine de 15 minute tot cautand pixul. De fiecare data insa, dadea peste „flautul” ruginit al pupincuristului. Cu eforturi supraomenesti, impletite cu o indemanare demna de invidiat, Olguta il aducea la stadiul cat de cat functional. Chiar daca sunetele erau de multe ori false, Lia Olguta isi dovedea maestria, de fiecare data, reusind sa interpreteze diferite slagare. Dupa ce tribunul era satisfacut de sunetul muzicii si intra intr-o stare de extaz postcoit, tanara speranta aparea si ea de dupa birou cu pixul in mana, cam ciufulita si cu gulerul camasii patat. Fara sa scoata un sunet (oare de ce?), pleca in ritm alert spre toaleta. Si tot asa anii treceau, tribunului i se prescriau doze tot mai mari de calmante, iar flautul canta tot mai greu.

Satula de regimul dictatorial, la care era supusa in PRM, prin 2007 se pune la dispozitia PSD. Ce doctrina, ce ideologie, Olguta noastra a pus doar o conditie: doar 2 din 3 sa fie folosite mai des (daca va ganditi la gaurici, nu gresiti). Cu a 3-a erau servite doar functiile de conducere. Cele mai mari probleme le-a intampinat cu Adriana Nastase, cand ramaneau singure in birou, nu prea stiau ce sa-si faca una alteia… Cel mai usor era cu mos gerila Iliescu, cat a fost el de revolutionar, nu mai are cu ce, asa ca 2-3 limbi in ceasca il multumeau. Geoana, pe atunci presedintele PSD, era foarte timid, cu gandul numai la Mihaela, dar odata pornit, greu il mai oprea.

In rest Olguta nu si-a dezamagit niciodata genul de alegatori care au votat-o. Machiata ca pentru balul comunal, comportament si limbaj de ţaţă nesimtita, costumatie de centurista ridicola, cu suncile revarsate peste bulanele pline de celulita si expuse grotesc de goale, Olguta stie sa fie intotdeauna aceeasi:”O marlanca, experta in limbi, careia ii place la nebunie sa cante la flaut”

1 februarie 2018

Cred in miscarea REZIST. Cred in unicitatea si nobletea luptei sale pentru eliminarea coruptilor din viata publica. Se poate compara cu miscarea pentru independenta Indiei, initiata de Mahatma Gandhi, cu miscarea lui Nelson Mandela, din Africa de Sud, sau cu miscarea lui Martin Luther King Jr. pentru drepturile civile ale populatiei de culoare din SUA. Cred in REZIST pana la capat. Sa speram ca la acel capat se vor vadea si capetele ticalosilor atarnand in streangul istoriei.

REZIST

29 ianuarie 2018

Si totusi, tara aceasta mai are barbati dispusi sa lupte si, daca este nevoie, sa se sacrifice pentru viitorul copiilor lor, viitor furat de aceasta gasca de hoti si mafioti? Cum putem accepta ca-i numai tara lor, a gastii puscariasului Dragnea, nu si a noastra? Astia fac ce vor si noi doar ii injuram pe Facebook? Chiar nu avem oua? Chiar trebuie inghitite toate rahaturile ciumei rosii?

REZIST

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu