A şaptea dimensiune pe Facebook (XXIV)

joi, august 6, 2020 18:45
Posted in category Mass-media

REZIST28 ianuarie 2018

REZIST, miscarea care va schimba Romania in bine, dupa 28 de ani de jaf si distrugere.

Dragnea, jigodie ordinara, nu ai cum sa scapi. Daca noi tacem, vor vorbi pietrele despre hotiile si faradelegile tale.

Dragnea, mafiot imputit, te vor judeca acesti copii pe care-i condamni la saracie, sau la emigrare, neconstruind nimic in Romania, toti banii fiind furati de ciuma rosie sau/si dati ca ajutoare tiganilor infractori si analfabeti, asistatilor sociali, betivi si lenesi, care nu pun mana pe-o carte sa invete o meserie.

Dragnea, sobolan rosu, niciun dictator nu scapa de judecata poporului sau a istoriei. Nu poti fugi la infinit de oamenii acestei tari, pe care-i umilesti si-i furi zi de zi si noapte de noapte.

Ciuma rosie, miscare ilegala si criminala, care da legi noaptea ca hotii si ziua ca mafiotii.

Ciumati rosii, sunteti blestemul acestei tari, mai rai ca hunii, vandalii, tatarii si ce triburi nomade au mai trecut pe aici. Ati ingropat viitorul acestei tari, nemernicilor, pentru 50 de lei la pensie si un litru de ulei. Focul sa va arda, sa nu mai spuneti niciodata ca va iubiti tara, ca sunteti romani, fiind blestematii acestui neam. Romania distrusa de dupa 1989 este „opera” voastra. O opera criminala, de care sper ca sunteti „mandri”. Muriti, jeguri ordinare, sau fugiti in Madagascar alaturi de PSD-istul Mazare, drogatul ales de voi vreo trei mandate.

28 ianuarie 2018

ReligieSi in 2018, Romanica este in Evul Mediu, inclusiv pe Facebook. Vad foarte multe postari pe Facebook, aud la radio, si la televizor probabil (unde nu prea ma uit), ce mandri au devenit romanii deoarece Simona Halep a mai castigat un meci, olimpicii Romaniei au luat medalii etc. Alo, psihiatria, avem pacienti aici in Romanica de nu aveti voi locuri in spitale.

Si ce merit are nustiucare cocalar, ce are creierul gol si nu stie mai nimic, in obtinerea locului I mondial de catre Simina Halep? Ce merit are ultima pitipoanca analfabeta in obtinerea de catre olimpicii Romaniei a unor medalii de aur? Si daca suntem atat de buni la nivel de elite, cum dracu’ de suntem ultima tara din Europa la dezvoltare economica, infrastructura, educatie, nivel de civilizatie? Raspunsul este simplu: nu numai elita conteaza, chiar deloc as zice, ci marea masa a cetatenilor. Iar marea masa a romanasilor este praf, altfel n-am fi condusi de hoti si mafioti, care ne-au distrus tara.

Si inca ceva: am citit recent ca ciumata rosie Firea, pitipoanca de doi lei, continua actiunea „Spitale canci, miliarde pentru popi”. Se mai acorda niste zeci de milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului fariseic, timp in care mii de romani s-au mantuit prin moarte, in lipsa de medicamente si spitale.

In toate tarile se urmareste bunastarea celor vii, doar in Romanica se pompeaza bani in popi si biserici, adica in morti. Este firesc, intr-un fel, avand in vedere ca Ciuma rosie este votata, in principal, de morti si de pensionari, adica cei in pragul mortii. De 28 de ani, mortii si muribunzii ne hotarasc viitorul. Adica ne omoara cu zile. Iar popii, platiti de stat (in Franta nu sunt platiti de stat), ne ingroapa numai daca rudele platesc rascumpararea, adica dau niste banuti pentru aurul tot mai mult de pe pieptul Cocalarului-sef al BOR, mult prea bogatul si mult prea fericitul Daniel, patriarhul unui popor mult prea sarac si mult prea putin inteligent, ca nefericit merita sa fie, la fel ca toti prostii de pe aceasta planeta.

26 ianuarie 2018

Romanii au ajuns sclavii tiganilor si ai ciumei rosii (aripa mafiei tiganesti)

PSD

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu