A şaptea dimensiune pe Facebook (XXII)

luni, august 3, 2020 8:33
Posted in category Mass-media

REZIST24 ianuarie 2018

Declar pierduta tara! Declar furata Romania! Nu pot avea aceeasi tara cu mafiotul Dragnea! Nu pot sa ma bucur de Mica Unire alaturi de sefii penali ai Parlamentului Romaniei.

Nu pot sa fiu mandru ca sunt roman alaturi de un premier grobian, tigan din Braila, fara card, in epoca revolutiei informationale, sau alaturi de o toapa infecta, care nu stie nimic, o tata din Teleorman care-i face sex oral mafiotului-sef al Ciumei rosii.

Tara mea e in exil, ingheata de frig pe strazile Bucurestiului, Clujului sau Timisoarei, tara mea e acolo unde limba romana este vorbita corect, unde cinstea, corectitudinea, moralitatea, profesionalismul inseamna lucruri sfinte.

Tara e prizoniera mafiei si pentru o a elibera exista o singura solutie: EUROMAIDANUL. Urmat de judecarea, in regim de urgenta, a penalilor Dragnea, Tariceanu, Codrin Stefanescu, Plesoianu, Ciordache etc. pentru raul facut acestei tari.

Dupa ce curatim tara de banditi, o sa ne bucuram ca-i tara noastra, o sa muncim pentru ea si-o vom inmana copiilor si nepotilor nostri intreaga, chiar reunita, libera, prospera, civilizata, europeana.

Pana atunci, declar Romania furata de mafia puscariasului Dragnea, urmasul puscariasului Nastase, urmasul, la randul sau, criminalului Ilici Iliescu.

24 ianuarie 2018

Basescu de astazi, ce ataca DNA-ul, este un ticalos. Dar Basescu de ieri merita admiratia, stima si pretuirea noastra. Multumim fostului presedinte al Romaniei pentru:

  • condamnarea comunismului (doar formal si pe hartie, deoarece Parlamentul mafiotilor rosii nu a adoptat legile firesti ce decurgeau din condamnarea acestui regim criminal);
  • infiintarea DNA-ului, de catre Monica Macovei, cel mai bun ministru al Justitiei de dupa 1989;
  • initierea Referendumului din 2009, cel cu maxim 300 de parlamentari si parlament unicameral, referendum validat de Curtea Constitutionala a Romaniei si ale carui prevederi trebuiau aplicate de parlamentarii mafioti care s-au sters la cur cu voturile romanilor (in special parlamentarii PSD si PNL);
  • initierea votului uninominal, s-a folosit in 2008, parca, in doua tururi, sistem practicat in SUA si Marea Britanie. Dupa formarea gastii criminale USL (Uniunea Sovieto-Liberala), s-a revenit la votul pe liste. PNL-ul ticalos din vremea chiulangiului Cretin Antonescu poarta vina, alaturi de PSD, pentru inrosirea Romaniei, prin votul intr-un singur tur si pe liste; toapa Firea n-ar fi ajuns primarul Bucurestiului daca erau doua tururi de scrutin;
  • initierea parteneriatului strategic dintre Romania si SUA, prin care americanii, asteptati 45 de ani de bunicii nostri, au venit, in sfarsit, in Romania;
  • actiunea zilnica de stopare a abuzurilor Ciumei rosii, care nu prea a miscat in ticalosii, cum face astazi, cat timp Traian Basescu a fost la Cotroceni;
  • etc., etc., etc.

Iar atunci cand Traian Basescu ajungea in Occident era ascultat de vocile importante ale Terrei, cum se poate vedea in imaginae de mai jos (prin comparatie, mafiotii Ponta si Dragnea sunt niste rahati pentru politicienii din Occident).

Tot Traian Basescu, dar cel de astazi, tine treaz spiritul romanismului in Basarabia, in timp ce jegurile penale Dragnea si Tariceanu nu stiu cum sa fure cat mai mult si sa scape de puscarie.

Toti cei care-l injura pe Traian Basescu, din anumite motive, unele intemeiate, sa nu uite ca, daca acesta nu castiga alegerile prezidentiale din 2004, astazi eram terminati, eram o gubernie bolsevica, in care ciuma rosie facea legea, cu puscariasul Nastase la Cotroceni 10 ani. Si sa nu uitam de asemenea ca Basescu are oua, in schimb Iohannis are concedii si frica teribila de suspendare. Il regret imens pe acel Traian Basescu din trecut, ce a reusit miracolul tinerii Ciumei rosii in opozitie vreo 7 ani. Daca nu era criza economica si taierea salariilor bugetarilor, cu toate flegmele incasate de la Mafia TV, Traian Basescu ar fi fost poate cel mai iubit politician roman de dupa 1989.

Traian Basescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu