A şaptea dimensiune pe Facebook (XXI)

duminică, august 2, 2020 9:34
Posted in category Mass-media

Absenteism22 ianuarie 2018

Pisatul pe el de vot, derivat din textele cretinilor si imbecililor de genul „Toti sunt hoti, toti sunt la fel, nu ai pe cine alege”, a adus la suprafata raului de urina toate jegurile posibile: puscariasul Liviu Dragnea si echipa sa de soc si groaza, formata din mafioti imbecili, imbecili mafioti sau mafioti pur si simplu, sau imbecili simpli si puri.

Normal ca padure fara uscaturi nu exista, adica in orice partid exista si mafioti, dar difera procentul. Si in Germania sunt corupti, dar ca foarte, foarte putini. Nu poti pune semnul egal intre ciuma rosie (plus minuscula mafie ALDE) si niciun alt partid din Romania. Orice este mai bun decat ciuma rosie.

Niste anticipate cu peste 80% prezenta la vot ar duce ciuma rosie la 15-20%. Doar ca Romanica are Mafia TV si nimeni nu are curajul sa-i infrunte pe mancatorii de rahat rosu. Sa-i infrunte in stil american, nu cu Miorita care-si plange de mila. Stiti de ce SUA este cea mai mare putere economica si militara a lumii? Deoarece americanii au oua si daca le-ai facut o nedreptate, daca te cheama Liviu Dragnea si i-ai umilit, nu mai scapi, te-au ras.

Va amintiti de negrul batut de patru politisti albi si achitati de un tribunal initial? Ei bine, americanii de culoare au dat foc unui oras, Los Angeles, pentru a se face dreptate. Mafiotul Dragnea face ce vrea in Romanica si nimeni, dar nimeni, nu indrazneste sa-i deranjeze gorilele cu ceva „focuri de artificii”.

Asta e! Ne-am nascut langa Carpati, dintr-o mama si cinci tati, si orice grupare de mafioti, votata de 18%, ne-o trag din toate pozitiile de 13 luni. Si noi zicem doar „Muie Dragnea”, iar mafiotul se tavaleste pe jos de ras, dupa ce-si reguleaza gagica de 25 de ani.

In timp ce puscariasul Dragnea duce o viata de milionar, noi, astialalti, murim pe sosele nemodernizate, sau care lipsesc de-a binelea, in spitale cu viermi, suntem scuipati in fiecarea seara la Mafia TV, suntem blocati pe Facebook de catre ciumatii rosii, traim din firimiturile baronilor PSD-isti etc.

Chiar nu e clar ca pe cale pasnica nu se intampla nimic? Chiar nu e clar ca-n Romanica pana nu curge sange nu se schimba nimic? In 28 de ani nu am invatat nimic?

23 ianuarie 2018

Marius Vintila: „V-O PROMIT, PENALILOR!

Ieri am fost 50 de mii. Sau 70. Sau chiar 700 de mii, dacă te gîndești la cum ploua-ningea ca la război de sus și de jos. Cînd am plecat din piață spre Parlament deja toate materialele impermeabile de pe mine îmi indicau clar că singurul material impermeabil se numește plastic, că el nu respiră și că îl găsim în general în natură sub formă de pungi, din păcate pentru cîte o mie de ani. Plasticul rezistă mult mai bine decît democrația.

Doi dintre noi au intrat pe drum într-un magazin după apă. Eu am rămas afară cu șarpele lung al protestului. Faimoșii tineri liberi și frumoși, alți tineri nu așa de frumoși, foarte puțin liberi, bătrîni săraci cu pelerine, bătrîni bogați cu umbrele de firmă, copii de diverse vîrste pe care părinții au ales să îi învețe ce înseamnă cinstea și datoria de cetățean sau pur și simplu nu au avut cu cine să îi lase acasă, occidentali cărora ghidul de protest le explica de ce oamenii ăștia, pe care România ar trebui să îi pună direct pe rănile făcute de corupți și iresponsabili, vor îmbogăți vestul dacă mafia parlamentară își va duce distrugerea legilor pînă la capăt.

Mă uitam la oamenii care defilau prin fața mea, le simțeam umezeala rece din haine și frustrarea de a nu fi acasă la căldură. Mă vedeam în mii de oglinzi. Zîmbeam cînd citeam cîte o pancartă scrisă inspirat, dar mulți eram furioși, aproape umiliți de situația de a fi efectiv scoși în stradă de gesturile criminale ale unor racheți ajunși, printr-o succesiune de greșeli ale noastre și ale sistemului, să ne poată controla destinele.

Mă Dragnea, mă Tăriceanu, mă Șșșerban Nicolae, și restul găștii voastre de trișori ordinari, de incompetenți penali, de mincinoși patentați și impostori iresponsabili din toate partidele! Cine sînteți voi, mă, căcați cu ochi, lepădăturilor, să faceți oamenii să iasă pe străzi noaptea în frig și zloată, cu zecile de mii?!! Și să mai și spuneți că sîntem plătiți pentru asta!

Vomelor, paraziți nemernici, nu vă spun animale ca să nu jignesc animalele, nu vă spun golani că golani eram în ’90 cei de la Universitate… Mă jegurilor, să vă uitați toată viața în jur cînd ieșiți în public, să nu fiu eu pe acolo sau altul la fel de furios, că în clipa aia o să vă pară rău că nu sînteți în pușcărie sau oriunde nu vă putem ajunge!
Uf! Acum parcă e mai bine.
*Acest text este un pamflet?
REZIST”

PSD = Ciuma rosie = Mafia

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu