A şaptea dimensiune pe Facebook (XXX)

sâmbătă, august 15, 2020 16:48
Posted in category Mass-media

Votant PSD10 februarie 2018

Istoria pentru noi, românii, cei mai viteji dintre traci, deveniţi ţiganii Europei, din cauza semiţiganului criminal Ilici Iliescu şi a televiziunilor de rahat ale ţiganului, spun unii, fost puşcăriaş, un mafiot ce nu a restituit banii furaţi de la noi toţi, l-am numit aici pe Dan “Felix” Voiculescu, televiziuni ce ţiganizează România la greu, ei bine, istoria de după 1989 pare să ne joace farsă după farsă. Nu mi-am imaginat vreodată că vremurile mineriadelor vor reveni, într-o formă sau alta, în anul 2017. Din păcate asistăm la un nou tip de mineriadă, în care “minerii” sunt îmbrăcaţi altfel: au ştampila de vot în dreapta, punga cu sigla PSD, în care se găsesc diverse cadouri electorale, în stânga. Aceşti “mineri” doresc moartea României civilizate, europene şi întoarcerea la tribalismul ciumei roşii, la foamea, întunericul şi izolarea comunistă. Aceste brute sub aspectul unor pensionari prăpădiţi, a unor ţigani analfabeţi, a unor asistaţi social beţivi sunt mai periculoşi pentru România decât turmele de mineri aduse de KGB-istul criminal Ion Iliescu în Bucureşti. Ăstia or să ne stingă lumina civilizaţiei, aşa cum au făcut porcii de ruşi în Ucraina ocupată, acolo unde, odată cu invazia ruşilor, au apărut cozile la benzină, magazinele goale, întreruperile de curent electric.

Este adevărat că toate acestea poate nu s-ar fi întâmplat dacă tot soiul de “feministe” nesatisfăcute sexual n-ar fi apărut cu tricouri pe care erau inscripţionate mesaje cool pentru cretinii fără creier, precum criminalul Mă piş pe el de vot. Evident, turma analfabetă a PSD-ului, frumos încolonată de mafioţii locali, baronii PSD-işti, nu s-a pişat pe el de vot şi iată rezultatul: mafiotul Tăriceanu îi trage cu “aşa-i în democraţie, îţi pot tăia gâtul dacă boborul mi-a dat securea în mână”. Cei care nu au fost la vot au făcut mai mult rău României decât minerii ce au devastat Bucureştiul în iunie 1990. Aceste puşlamale, aceşti imbecili care vin cu texte idioate de genul “toţi sunt la fel” trebuie să ştie că nu toţi sunt la fel, nu toţi au averea mafiotului Dragnea, nu toţi au amante de 24 de ani, nu toţi au judeţe întregi în stăpânire, nu toţi au insule şi ferme de porci, nu toţi schimbă legile justiţiei pentru a scăpa de puşcărie, nu toţi au televiziuni unde-şi permit să mintă mai ceva ca TVR-ul comunist, nu toţi se trag din Partidul Comunist Român, nu toţi au foşti securişti, foşti torţionari, foşti bolşevici de marcă în rândurile lor, nu toţi eliberează criminali şi violatori, nu toţi îşi aduc amantele, nepoatele, nepoţii etc. şi le dau funcţii în parlament şi guvern, nu toţi devalorizează leul, nu toţi sunt paria în Occident, nu toţi scumpesc produsele de bază, nu toţi atacă democraţia şi libertatea, nu toţi confundă democraţia autentică cu tribalismul rusesc.

Pentru toţi cei care au votat PSD-ul, şi poate o vor mai face, dacă mafia PSD-istă nu va fi scoasă în afara legii, mesajul meu este următorul:

Să muriţi în chinuri, tradători de neam şi ţară, să vă fure tot mafia PSD-istă, să rămâneţi fără păduri, fără copii şi nepoţi, ce vor emigra din România mafioţilor PSD-işti, să rămâneţi doar cu prostia din creierele voastre de găină, minţiţi în fiecare seară de posturile penalilor, Antena 3 şi RTV, cele care au creat o realitate paralelă, cu Soros şi alte asemenea, realitate pe care o livrează tuturor jegurilor incapabile să gândească, să se informeze, să înţeleagă sensul adevăratei realităţi. Sunteţi o ciumă pentru România, pe care aţi distrus-o prin votul vostru. Scuza că sunteţi proşti şi imbecili, că aţi fost duşi de nas de politicienii mafioţi, nu ţine! Rămâne doar crima împotriva acestui popor ce merita o soartă mai bună după 1989. Muriţi jeguri ordinare, votanţi de hoţi, mafioţi, criminali, terorişti economici, într-un cuvânt PSD = Pauperizare Sărăcie Dezastru.

Antena 38 februarie 2018

Daca nu este eliminata Mafia TV (RTV si Antena 3), luptam cu morile de vant. Vor exista mereu 3 milioane de imbecili, cu scoala sau fara, ce vor vota PSD. Trebuie cerut si obtinut inchiderea celor doua cocine, daca vrem sa nu vedem Romania in ruina totala. Inainte de a merge la Parlament sau Guvern, trebuie mers la CNA si obligata aceasta institutie sa aplice legea audiovizualului, in ce priveste Mafia TV. Nu poti avea un spatiu public decent, curat, cu valori clare, din moment ce seara de seara esti improscat cu minciuni si dezinformari la Mafia TV. Faptul ca sunt posturi private nu le da dreptul sa fie deasupra legii. Jos cocinele Antena 3 si RTV, acolo unde romanii sunt mintiti si dezinformati, in beneficiul unei gasti de infractori care a acaparat puterea in Romania!

8 februarie 2018

Propun ca toti ciumatii rosii acuzati de coruptie sa fie judecati in China comunista. Tot sunt urmasii mafioti ai comunistilor. Sa le explice chinezilor cum e cu pragul, modificari de legi, corupti in libertate etc. Acolo suspendarea este clara: in streang.

PSD

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu