A şaptea dimensiune pe Facebook (XXVII)

duminică, august 9, 2020 17:22
Posted in category Mass-media

Antena 33 februarie 2018

Un profesor de religie se masturbeaza in clasa (haaa, haaaa, haaaa). Nimeni nu spune ca directorul scolii este vinovat, cu atat mai putin ministrul Educatiei.

Un procuror DNA face o greseala. Evident, cazul din scoala nu se mai repeta. Mafia TV va pune tunurile pe Kovesi, pe DNA ca institutie, aruncand acuze grele. Cam asta inseamna manipulare si spalare de creiere.

As spune cum ar trebui procedat cu Mafia TV, dar mi-e ca ma blocheaza astia si urmatoarea data iau 30 de zile (24 ore, 3 zile si 7 zile am avut deja).

3 februarie 2018

USR-ul – singurul partid de opozitie din Romania!

Oare PNL-ul a auzit de greva parlamentara? Sigur au auzit! Doar faceau greva parlamentara cot la cot cu PSD-istii prin ianuarie 2012, adica nu veneau la serviciu, dar isi luau salariile.

Aveti asteptari de la Ludovic Orban? Ar fi bine sa nu aveti prea mari asteptari, deoarece Orban este din acelasi aluat ca si mafiotii din PSD. Iata un exemplu sugestiv de pe vremea cand Sica Orban, lautarul minune, era ministru al Transporturilor.

In 2008, Şică Orban repară pista aeroportului Băneasa plătind 64 de milioane de euro în loc de 18 milioane, preţul real. Reparaţiile au fost făcute de Nelu Iordache, prietenul lui Orban, prin firma Romstrade.

Ludovic Orban

1 februarie 2018

Aceasta mumie mai exista? Si daca te gandesti ca dreapta romaneasca de dupa 1989 a avut personaje precum rahatii Ciorbea si Tariceanu, devine explicabila teoria conform careia toate partidele de dupa 1989 sunt, de fapt, ramificatii ale fostului Partid Comunist Roman. Dupa 45 + 28 = 73 de ani de comunism, ar fi momentul sa spunem „Ajunge!”. Mai bine golan decat comunist, mai bine mort decat ciumat rosu.

Victor Ciorbea

1 februarie 2018

Majoritatea pensionarilor a votat ciuma rosie dupa 1989. Acestor (i)responsabili de genocidul asupra Romaniei trebuie sa le „multumim” pentru unde am ajuns. Pensionari, cu parul alb, dar fara morala, educatie, dragoste de tara, civism etc., ce ati votat PSD-ul in decembrie 2016, sunteti multumiti unde s-a ajuns: cresterea preturilor la medicamente, benzina, alimente, spitale in care se moare cu zile, sosele lipsa, adica numeroase accidente de circulatie etc.? Creiere spalate de Mafia TV, unde este demnitatea si onoarea voastra? Ati vandut tara mafiotilor, nenorocitilor!

Pensionari

1 februarie 2018

„Prof. Dr.” o fi numele sau „pronumele” (cum spunea odata „duamna” Carmen Dan)? Respectiva analfabeta, cica profesor doctor, se numeste Cristiana Sarbu si a fost consiliera KGB-istului criminal Ilici Iliescu. Cu alte cuvinte, filonul prostiei rosii se intinde pe zeci de ani, nu l-a inventat puscariasul Dragnea.

Cristiana Sirbu

3 februarie 2018

Ehei, dragii mosului, inainte sa-ti fie spalat cadavrul politic la Mafia TV, trebuie sa fii mangaiat pe crestet de Nasul mafiotilor, Voiculescu-Puscarie. Este incredibil cat rau a putut face Romaniei corigentul Tariceanu, cu ajutorul aparatului de propaganda asigurat de Antena 3 si Romania TV! Tariceanu pentru noi este Iliescu 2!

Dan Voiculescu si Calin Popescu Tariceanu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu