A şaptea dimensiune pe Facebook (XXIX)

joi, august 13, 2020 17:05
Posted in category Mass-media

Dragnelogul7 februarie 2018

Mafiotii ciumei rosii s-au apucat de flotari logice. Vedeti sa nu va ia foc cei trei neuroni bolnavi din dotare, jeguri ordinare!

Cica cei ce ies in strada nu reprezinta poporul, dupa mintea creata a unor ciumati rosii. Dar cei 18% ce au votat ciuma rosie reprezinta poporul? Dar puscariasul Dragnea reprezinta poporul?

Banditilor, in strada e ca la vot: daca nu iesi inseamna ca nu-ti pasa. Adica vor hotari cei care ies.

Cred ca cel mai mare chin al mafiotilor din PSD este sa rezolve probleme de logica. Astia ar trebui eliberati din inchisoare numai dupa ce au dovedit ca pot rezolva probleme cu derivate si integrale, nu dupa ce scriu niste carti plagiate, „ajutati”, contra cost, de unii apropiati.

Bun, glontul e mult eficace. Si mai ieftin. Doar ca, in UE, e preferata puscaria.

7 februarie 2018

Citat Mihai EminescuAstia de la Facebook mi-au cerut o poza. Cica „s-au remarcat activitati neobisnuite legate de contul meu”. Si tocmai ma gandeam ca nostalgicii dictaturii comuiste, pentru care cenzura pare normalitate, nu prea mai trec pe aici. In sfarsit, traim in tara lui Duie Mragnea si asta ne omoara speranta si, mai nou, libertatea de opinie. Daca tot l-au cenzurat USLamistii (Klaus Iohannis + Liviu Dragnea = love(le)) pe Cioran, Eliade etc., de ce nu l-ar cenzura si pe Eminescu. Asa incat, daca tot mai putem vorbi de Eminescu, iata un citat din poetul national, care, daca ar fi trait astazi, mafiotii Dragnea si Tariceanu l-ar fi injurat si scuipat la greu, cum fac slugile lor de la Mafia TV cu crema intelectualitatii romanesti: Cartarescu, Liiceanu, Patapievici, Plesu etc.

8 februarie 2018

Murim cu zile in spitale infecte, dar suntem obligati sa cotizam la constructia de catedrale (banii publici se iau fara sa ne intrebe nimeni daca suntem de acord sau nu). Toti astia care ati consimtit la constructia de biserici goale de enoriasi si golite de credinta, sunteti criminalii care ati ucis cu buna stiinta sute de mii de romani, din 1989 incoace, deoarece toti acesti bani se puteau duce in dotari de spitale, in salarii decente pentru medici, in conditii umane de ingrijire medicala.

Ucigasilor, in sutana sau fara, credinta nu inseamna constructii faraonice, ci inseamna grija pentru aproapele tau, iubirea fata de semeni. BOR este o institutie corupta, lacoma si fara nicio legatura cu credinta simpla promovata de Hristos. Isus nu se plimba cu Mercedesul, ci vindeca bolnavi, Isus nu avea tone de aur ca multpreafericitul cocalar Daniel, ci niste haine simple, fara podoabe care sa bata la ochi.

BOR-ul este chipul fariseismului si satanizarii, iar ierarhii bisericii, in lacomia lor, sunt ucigasii romanilor dupa 1989. Trebuie adoptat modelul francez ce functioneaza din 1905: Republica Franceza nu recunoaste si nu finanteaza niciun cult religios.

STOP ucigasilor in haine bisericesti, cei care, cerand mereu bani de la stat, condamna romani la moarte. Credinta este sfanta, dar biserica este unealta saracirii si indobitocirii romanilor. BOR, AJUNGE!

Spital versus biserica

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu